Kamciaamciak
Zaciekawiona BB
Poprosiłam o dołączenie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzeba poczekać jak założycielka się pojawi ja tylko napisałam co widziałam bo też jestem zwykłym szarym człowieczkiem na grupiePoprosiłam o dołączenie.
Jest zamknięta w jednej jestemI jest zamknięta zamknięta? bo ja się boję, że mnie ktoś ze znajomych „przyłapie” a chcę narazie jak najdłużej zachować taką informację tylko dla siebie.
Dziś jakoś dałam radę, ale bałam się, bo musiałam z kolegą z pracy pojechać na drugi koniec miasta i wrócić...tylko boję się, że z każdym dniem będzie gorzej, a nie chciałabym przy kimś puścić pawiaU mnie z jazda autem jest to samo.. dajesz radę?
W domu po pracy zrobiłam sobie herbatę z imbirem i rzeczywiście pomogło, tylko nie lubie smaku imbiru - kojarzy mi się z płynem do wc ale lepsze to niż mdłości. Jutro do pracy z imbirem idęUff u mnie na razie żadnych mdłości. Mama ginekolog często mówi o imbirze, ze łagodzi mdłości. Chyba nawet ma o tym post na blogu
A czy na Facebooku nie jest tak, że osoba postronna nie może zaglądać na stronę grupy zamkniętej, ale wszyscy znajomi mogą zobaczyć do jakich grup się należy?Grupa z tego co widzę jest zamknięta i nikt poza członkami nie może zaglądać
Sprawdziłam w siebie. U mnie pokazują mi się grupy do których należę ale tylko te publiczne. Naszej nie widać.A czy na Facebooku nie jest tak, że osoba postronna nie może zaglądać na stronę grupy zamkniętej, ale wszyscy znajomi mogą zobaczyć do jakich grup się należy?
O, to dobrzeSprawdziłam w siebie. U mnie pokazują mi się grupy do których należę ale tylko te publiczne. Naszej nie widać.
Ja póki co mam mdłości teraz rzadziej niż tydzień temu. Ale siedzę już prawie 10h w pracy i na głowę już dostaje, a tu jeszcze dwie trzeba wytrzymaćDziś jakoś dałam radę, ale bałam się, bo musiałam z kolegą z pracy pojechać na drugi koniec miasta i wrócić...tylko boję się, że z każdym dniem będzie gorzej, a nie chciałabym przy kimś puścić pawia