reklama
Koteczka01
Fanka BB :)
Cześć, dziś od 7:30 jestem w pracy i do tego dziś od rana mnie mdli Teraz jest trochę lepiej, ale jak szykowałam się do pracy j jechałam tramwajem to była masakra Nie wiem jak ja to przetrwam...
Karola1322
Hej też mam 4 letnią dziewczynkęHej wszystkim!! Chciałbym się przywitać. Mi również teścior pokazał dwie krechy jestem mega szczęśliwa. To moja druga ciąża z pierwszej mam 4 letnią dziewczynkę. Jutro planuję pójść na beta HCG zobaczymy co pokaże.
Mam tak samo [emoji42]
i ja też. w pierwszej ciąży nie czułam takiego zmęczenia i chęci snu na okrągło.
Beta na pewno wyjdzie dobra ja przy ledwo widocznej drugiej miałam 38
Nie zdążę niestety dzisiaj zrobić BHCG wielka szkoda, następny dzień oczekiwania...... jakoś nie wierzę w testy, mimo dwóch z dwiema krechami mam wątpliwości. dopiero liczba BHCG mnie uświadomi ale jutro zrobię na pewno.
Koteczka01
Mdłości zaczęły mnie męczyć. A jak u Was dziewczyny z mdłościami? Macie może jakieś sprawdzone metody?
U mnie z jazda autem jest to samo.. dajesz radę?Cześć, dziś od 7:30 jestem w pracy i do tego dziś od rana mnie mdli Teraz jest trochę lepiej, ale jak szykowałam się do pracy j jechałam tramwajem to była masakra Nie wiem jak ja to przetrwam...
reklama
miniminivv
Zaangażowana w BB
Uff u mnie na razie żadnych mdłości. Mama ginekolog często mówi o imbirze, ze łagodzi mdłości. Chyba nawet ma o tym post na blogu
Tak, imbir pomaga. I migdały podobno też. Ja już nawet się zaopatrzyłam w jedno kłącze imbiru, ale odpukać, jeszcze mnie nic w sumie nie męczy. Mdłości i wymiotów boję się najbardziej