reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć, dziś od 7:30 jestem w pracy i do tego dziś od rana mnie mdli:( Teraz jest trochę lepiej, ale jak szykowałam się do pracy j jechałam tramwajem to była masakra;) Nie wiem jak ja to przetrwam...

Nie zdążę niestety dzisiaj zrobić BHCG :( wielka szkoda, następny dzień oczekiwania...... jakoś nie wierzę w testy, mimo dwóch z dwiema krechami mam wątpliwości. dopiero liczba BHCG mnie uświadomi :) ale jutro zrobię na pewno.

Beta na pewno wyjdzie dobra:) ja przy ledwo widocznej drugiej miałam 38
Nie zdążę niestety dzisiaj zrobić BHCG :( wielka szkoda, następny dzień oczekiwania...... jakoś nie wierzę w testy, mimo dwóch z dwiema krechami mam wątpliwości. dopiero liczba BHCG mnie uświadomi :) ale jutro zrobię na pewno.

Mdłości zaczęły mnie męczyć. A jak u Was dziewczyny z mdłościami? Macie może jakieś sprawdzone metody?

Uff u mnie na razie żadnych mdłości. Mama ginekolog często mówi o imbirze, ze łagodzi mdłości. Chyba nawet ma o tym post na blogu

reklama
Uff u mnie na razie żadnych mdłości. Mama ginekolog często mówi o imbirze, ze łagodzi mdłości. Chyba nawet ma o tym post na blogu

Tak, imbir pomaga. I migdały podobno też. Ja już nawet się zaopatrzyłam w jedno kłącze imbiru, ale odpukać, jeszcze mnie nic w sumie nie męczy. Mdłości i wymiotów boję się najbardziej :(

Do góry