aneczka1508
Fanka BB :)
Czy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie kwas foliowy biorę, zobaczymy co powie lekarz na wizycieCzy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Cześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca
Ja od jakiegoś czasu biorę Omegamed optima forte - z porównania jakie wyczytałam na internecie ma wszystko co potrzeba w ciąży w odpowiednich dawkach i przyswajalnej formie. Troche są drogie bo na miesiąc prawie 100 zl wychodzi, ale nie znalazłam takiego drugiego kompletu witamin w zadnej aptece.Czy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Robi się te badania od skończonego 10t 0d według usg.A powiedz mi w ktorym tyg robilas ? I czy tydz wg usg czy od terminu @.
Bo ja wlasie dzwonilam zeby potwierdzić termin na przyszly tydz. Ale odradzono mi i kazali poczekać do 10tyg ze wzgledu na stężenie dna dzidzi we krwi.
Ja w swoich tabletkach mam jod witamina D B6 b 12 cynk. Kwas foliowy kwas pteoilomonogutaminowy z wapniemCzy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Nie, ale trzeba się pilnować ja we wcześniejszej ciąży ktora poroniłam miałam taki władnie cukier jak Ty, lekarz opisał to ze do dalszej diagnostyki ale mówił ze póki nie przekracza normy to jest ok ale trzeba zwracać uwagę jednak na to co sie je myślę ze możesz byc spokojna póki coDziewczyny, mam pytanie. Czy poziom cukru 5,2 (gdzie norma jest do 5.5) może wskazywać na cukrzyce ciazowa?
Fajnie masz:-) będziesz hucznie obchodzić narodziny maluszka,może trafi się w Sylwestra :-)Dziewczyny, ja już po Usg prenatalnym (miałam wczoraj) plus zostały narzucone wyniki testu Pappa i wszystko wyszło dobrze także jestem spokojna termin zmienił mi się deczko bo na 30.12