aneczka1508
Fanka BB :)
Czy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja narazie kwas foliowy biorę, zobaczymy co powie lekarz na wizycieCzy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Cześć dziewczyny. Dziś przyszły moje wyniki badań NIFTY Pro. Ale miałam stresa, gdy otwierałam wynik. Okazało się, że będę mieć zdrowego chłopca![]()
Ja od jakiegoś czasu biorę Omegamed optima forte - z porównania jakie wyczytałam na internecie ma wszystko co potrzeba w ciąży w odpowiednich dawkach i przyswajalnej formie. Troche są drogie bo na miesiąc prawie 100 zl wychodzi, ale nie znalazłam takiego drugiego kompletu witamin w zadnej aptece.Czy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Robi się te badania od skończonego 10t 0d według usg.A powiedz mi w ktorym tyg robilas ? I czy tydz wg usg czy od terminu @.
Bo ja wlasie dzwonilam zeby potwierdzić termin na przyszly tydz. Ale odradzono mi i kazali poczekać do 10tyg ze wzgledu na stężenie dna dzidzi we krwi.
Ja w swoich tabletkach mam jod witamina D B6 b 12 cynk. Kwas foliowy kwas pteoilomonogutaminowy z wapniemCzy poza kwasem foliowym bierzecie juz jakieś witaminy ? Mnie lekarz zalecil zacząć brac magnez i kwasy DHA.
Nie, ale trzeba się pilnowaćDziewczyny, mam pytanie. Czy poziom cukru 5,2 (gdzie norma jest do 5.5) może wskazywać na cukrzyce ciazowa?
Fajnie masz:-) będziesz hucznie obchodzić narodziny maluszka,może trafi się w Sylwestra :-)Dziewczyny, ja już po Usg prenatalnym (miałam wczoraj) plus zostały narzucone wyniki testu Pappa i wszystko wyszło dobrze także jestem spokojnatermin zmienił mi się deczko bo na 30.12
![]()