aneczka1508
Fanka BB :)
Dziewczyny które maja termin na początek stycznia i miały mdłości lub wymioty, pytanko mam Czy Wam mdłości i wymioty powoli odpuszczają ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam termin na 1 stycznia. Mdłości i wymioty praktycznie odpusciły, zdarzają się jakies gorsze momenty, ale w porównaniu do tego co było jest duża różnica, a wymiotowałam strasznie i od tego miałam okropne bóle żołądka. Teraz przyszła większa senność i ciągłe zmęczenie.Dziewczyny które maja termin na początek stycznia i miały mdłości lub wymioty, pytanko mam Czy Wam mdłości i wymioty powoli odpuszczają ?
mnie też odpuścily od trzech dni, jedynie wieczorem powracaja lekko. Senność i zmęczenie to może też byc przyczyna upałów ja juz odliczam czas do drugiego trymestru aby wrócić do normalnego życia a nie tylko w łóżku i kibelku juz bliżej niż dalej. A te 7 dni w oczekiwaniu na badania prenatalne to chyba będzie wieczność...Mam termin na 1 stycznia. Mdłości i wymioty praktycznie odpusciły, zdarzają się jakies gorsze momenty, ale w porównaniu do tego co było jest duża różnica, a wymiotowałam strasznie i od tego miałam okropne bóle żołądka. Teraz przyszła większa senność i ciągłe zmęczenie.
Hej, termin na 1 stycznia U mnie przez pierwsze 2 tygodnie było okropnie,ciągle miałam odruch wymiotny. Z czasem już mdłości nie takie mocne i głównie rano i wieczorami, a czasem nawet ustepowały na dzień lub dwa i znów wracały. Ostatnio miałam takie dwa dni gorsze że cokolwiek nie zjadłam strasznie mnie mdliło szczególnie wieczorem a dziś znów jakby odeszło. A u Ciebie jak? Już mijają i nie wracają?Dziewczyny które maja termin na początek stycznia i miały mdłości lub wymioty, pytanko mam Czy Wam mdłości i wymioty powoli odpuszczają ?
Dziewczyny które maja termin na początek stycznia i miały mdłości lub wymioty, pytanko mam Czy Wam mdłości i wymioty powoli odpuszczają ?
oby nie wróciły bo tak jak pisałam od trzech dni znaczna poprawaHej, termin na 1 stycznia U mnie przez pierwsze 2 tygodnie było okropnie,ciągle miałam odruch wymiotny. Z czasem już mdłości nie takie mocne i głównie rano i wieczorami, a czasem nawet ustepowały na dzień lub dwa i znów wracały. Ostatnio miałam takie dwa dni gorsze że cokolwiek nie zjadłam strasznie mnie mdliło szczególnie wieczorem a dziś znów jakby odeszło. A u Ciebie jak? Już mijają i nie wracają?
Co do Twoich wyników to po pierwsze nie robi się badań po 5 dniach brania, bo zmiany w tarczycy wchodzą bardzo wolno. Minimalny odstęp między badaniami to ok. 3 tygodni. Czyli organizm mógł już zareagować na lek, ale jeszcze nie widać tego w wynikach. Trochę martwiące jest ft4, bo mimo, że w normie to powinno utrzymywać się blisko górnej granicy normy, a nie dolnej. TSH w za wysokie jak dla kobiet w ciąży, ale tragedii nie ma. Masz niedoczynność, a wysokie ft3 świadczy, że może być to niedoczynność z braku jodu w organizmie. Najważniejsze są TSH i ft4, bo ft3 jest ogólnie mało miarodajnym wskaźnikiem.Moje wyniki z wczoraj, lipa. Zrobiłam na własną rękę ,'teściowa' mi załatwiła. Biorę ten letrox 25. Fakt ,że tsh spadło po 5 dniach brania ,przed 3,450, ale ft4 co czytałam niby powinno być 0.8 ,ale przy innych normach. Takie jak ja mam na badaniu nie mogę znaleźć ,więc w końcu nie wiem ,czy jest w normie ,czy jednak nie.
Ft3 to w ogóle ,ale jeden plus ,że nie za nisko.
Sama nie wiem co o tym myśleć. Mój ginekolog wczoraj nie odbierał ,więc będę zaraz go męczyć dopóki nie odbierze. Nie wiem czy nie za małą dawkę biorę ,a endo 18 -nastego. Okropnie się martwię echh.. ((((