reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Hej. Dołączę i ja.. termin 27.01.2020.
Jestem po 4 poronieniach, to moja 5 ciąża. W 5tyg.5dniu widzialam na usg pięknie bijące serduszko :-)
Od wczoraj delikatne brązowe plemienia już się wystraszyłam że kolejne poronienie ale jestem właśnie po wizycie dziś 7tydz.2dzień i dzidziuś rosnie, serduszko bije. Okazało się że mam małego krwiaka i muszę leżeć. Oby wszystko dobrze sie skończyło. Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie

Ja wlasnie teraz zauwazylam delikatne brązowe plamienia. Rano sprzatalam pokoj młodemu dość gruntownie boje sie że przegielam. Myślicie żeby dzwonic do gin czy lezec i poczekac czy sie nasila czy nie?

Hej. Dołączę i ja.. termin 27.01.2020.
Jestem po 4 poronieniach, to moja 5 ciąża. W 5tyg.5dniu widzialam na usg pięknie bijące serduszko :-)
Od wczoraj delikatne brązowe plemienia już się wystraszyłam że kolejne poronienie ale jestem właśnie po wizycie dziś 7tydz.2dzień i dzidziuś rosnie, serduszko bije. Okazało się że mam małego krwiaka i muszę leżeć. Oby wszystko dobrze sie skończyło. Pozdrawiam wszystkie styczniowe mamusie
Trzymamy wszystkie mocno kciuki :) będzie dobrze. Sama wiem po sobie, ze ciąża po poronieniu jest jedna wielka niepewnoscia. Nie mogę sie na 100% cieszyc bo z tylu głowy zawsze sa rozne mysli. Ale cały czas sobie powtarzam ze będzie dobrze, musi byc :) a Ciebie Malinkapodziwiam za odwagę i sile ktora masz:) musisz byc silna babeczka

Trzymamy wszystkie mocno kciuki :) będzie dobrze. Sama wiem po sobie, ze ciąża po poronieniu jest jedna wielka niepewnoscia. Nie mogę sie na 100% cieszyc bo z tylu głowy zawsze sa rozne mysli. Ale cały czas sobie powtarzam ze będzie dobrze, musi byc :) a Ciebie Malinkapodziwiam za odwagę i sile ktora masz:) musisz byc silna babeczka
Dziękuję dokładnie ja też boję się cieszyć A chyba nawet jeszcze nie potrafię, ale niestety taki nasz los. Zawsze sobie powtarzam że po burzy wychodzi słońce. Co było u Ciebie powodem poronień? Bierzesz jakieś leki ?

reklama
Do góry