reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Byłam dziś na pobraniu krwi na Nifty pro i teraz tylko czekać na wyniki, może pod koniec przyszłego tygodnia będą.
Mam dziś urlop i tak mi się chce spać, ale nie mogę się położyć, bo właśnie mam w mieszkaniu montażystę drzwi...może za jakąś godzinę skończy i będę mogła troszkę się przespać.

reklama
Byłam dziś na pobraniu krwi na Nifty pro i teraz tylko czekać na wyniki, może pod koniec przyszłego tygodnia będą.
Mam dziś urlop i tak mi się chce spać, ale nie mogę się położyć, bo właśnie mam w mieszkaniu montażystę drzwi...może za jakąś godzinę skończy i będę mogła troszkę się przespać.
Super trzymam kciuki :) ja za półtora tygodnia nie mogę się doczekać

jak u was z ciśnieniem mierzycie. Często słabo się czuję i z zaleceń lekarza mam mierzyć wychodzi niskie 98/44 99/48 100/50 a zawsze miałam 120/60 w normie. Macie tak

jak u was z ciśnieniem mierzycie. Często słabo się czuję i z zaleceń lekarza mam mierzyć wychodzi niskie 98/44 99/48 100/50 a zawsze miałam 120/60 w normie. Macie tak
Wydaje mi sie ze to przez te upały :( Ja też mam niskie. Czytalam tez ze ogolnie w pierwszym trymestrze ciśnienie może sie obniżyć wiec sie nie martwię chociaż pewnie spytam o to na nastepnej wizycie. Wiecej pić trzeba i dużo leżeć [emoji16]

Ja u lekarza mam zawsze nieco podwyzszone i to od zawsze, dlatego lekarz kazal mi mierzyc codziennie cisnienie ale mam zawsze jakos 117/60, jak nie ma powyżej 140/90 to jest w normie. A jak masz za niskie to może mała kawka rano? Mi lekarz mówił, że można filiżankę spokojnie pić;)

Ja u lekarza mam zawsze nieco podwyzszone i to od zawsze, dlatego lekarz kazal mi mierzyc codziennie cisnienie ale mam zawsze jakos 117/60, jak nie ma powyżej 140/90 to jest w normie. A jak masz za niskie to może mała kawka rano? Mi lekarz mówił, że można filiżankę spokojnie pić;)
Ja też mam niskie. Zawsze miałam wypija sobie 2 kawy rozpuszczalne dziennie pół na pół z mlekiem. Ale w takie upały nawet nie mam ochoty jej pić i w sumie od 3 dni nie piłam.

Już po wizycie wszystko ładnie pięknie ale nie podobają mu się wyniki toxo i dał mi skierowanie na cito do szpitala. A mój gin prywatnie nic nie powiedział.

reklama
ja tez mam z natury niskie ciśnienie, ostatnio miałam 90/50 a w te upały pewnie nie lepiej.wieczorami straszny bol głowy doskwiera.
Mnie też dziś głowa strasznie boli. Ciśnienie mam niskie, ale nie tak bardzo bo jakieś 108/60. Nie wiem, może przez ten upał, ciężko wytrzymać, a końca tego upału nie widać.

Do góry