reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

Taki mam właśnie zamiar ale na to muszę jeszcze poczekać. Może tam mnie trochę uspokoja i nie będę taka straszna matka. Ja to się boję takich małych dzieci, że im coś zrobię... Są takie malutkie, takie kruche...
Będziesz całym światem dla tej małej kruszynki i najlepszą mamą :)
Dziewczyny macie jakieś przeczucia co do płci?

reklama
Ja zawsze chciałam mieć syna i takie mam też przeczucia że tak będzie, aczkolwiek narzeczony twierdzi że będzie córka bo każdy supermen ma córkę [emoji12] haha
A jak u Was?
Będziesz całym światem dla tej małej kruszynki i najlepszą mamą :)
Dziewczyny macie jakieś przeczucia co do płci?

My mamy już córeczkę ale obojętne mi czy będzie chłopiec czy dziewczynka chociaż mam znów ogromną chęć na słodkie więc przeczuwam dziewczynke :) mój mąż się śmieje że jak będą trzy baby w domu to on musi drugą łazienkę chyba zrobić bo się w życiu nie dopcha :D

Haha znam ten tekst. Ja nie mam za to w ogóle ochoty na słodkie a przed ciąża byłam strasznym slodyczozerca, uwielbiam słodycze. A teraz to tak zjem tam raz na jakiś czas jakiegoś wafelka jednego ale tak bez szału. Mam nadzieję że z tym słodkim to prawda, że jak się nie chce słodkiego to chłopiec.

Nie mogłam się powstrzymać [emoji23][emoji23][emoji23]

Skończone lata matki i miesiąc poczęcia [emoji7] mi wyszła pierwsza córeczka i zapowiada się druga.
kalendarz.jpeg

Ja chciałabym chłopca. Mój mówi, że obojętnie, ale wiem, że bardziej chciałby dziewczynkę. Ale wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe. Na początku miałam przeczucie na chłopca, a teraz to sama nie wiem.
W ten chiński kalendarz to nie wierzę (w nim wychodzi chłopiec);)

reklama
Do góry