Ja przez maj +6kg ale ja się cały czas objadalam słodyczami 3-4 czekolady dziennie ptasie mleczko itp. Pod koniec maja dopadły mnie mdłości i wymioty i tak do tej pory coraz gorzej wiec podejrzewam ze teraz już mniej wazę. Bo nic nie mogę zjeść odrazu mnie mdli.Dziewczynki a już przybyly Wam jakieś kg?
reklama
Karola1322
Fanka BB :)
Chciałam bym tyle ważyć. Niestety mam nadwagę 1kg przybyło i u mnie widaćU mnie ani nie spadło ani nie wzrosło, mam 167 i ważę 55 kg, ja też widzę delikatne zaokrąglenie brzucha, ale oprócz mnie nikt tego nie widzi
A ja czekam niecierpliwie na poniedzialek . Mam wtedy usg i mam nadzieje zobaczyc upragnione serduszko i wtedy dopiero na pewno uwierze [emoji16] wtedy tez sa moje imieniny i na prwno wpadna rodzice na kawe wiec jak usg bedzie ok to powiemy synkowi no i rodzicom. No i u nich spodziewam sie pelni euforii i nie moge sie juz doczekac. U mnie niestety podwyzszone ciala ketonowe ale glukoza w normie wiec mam nadzieje ze to nie cukrzyca bo w pierwszej ciazy mialam i to jest przerabane. Aha i z niestandardowych dolegliwosci u mnie pojawilo sie od kilku dni zespol niespokojnych nog mega uciazliwe. Wycisza mi to troche extraspazmina bo w przeciwnym razie chyba bym nie usnela
I to jeszcze ile [emoji14]Dziewczynki a już przybyly Wam jakieś kg?
O dziwo na slodkie nie mam ochoty. Ale na całą reszte takJa przez maj +6kg ale ja się cały czas objadalam słodyczami 3-4 czekolady dziennie ptasie mleczko itp. Pod koniec maja dopadły mnie mdłości i wymioty i tak do tej pory coraz gorzej wiec podejrzewam ze teraz już mniej wazę. Bo nic nie mogę zjeść odrazu mnie mdli.
Nie tylko Ty ja też startuje z wysokiego CChciałam bym tyle ważyć. Niestety mam nadwagę 1kg przybyło i u mnie widać
Buba88
U mnie o dziwo nic mimo iż w przerwach kiedy nie mam nudności jem ciągle słodycze, aż boję się, że będę miała cukrzycę, ale monitoruje się glukometrem i jest wszystko w normie.Ja całe życie na przemian chudnę i tyję po 20 -30 kilo więc dla mnie przestawienie się teraz z restrykcyjnej diety praktycznie bez węglowodanów na zdrową dietę z owocami i chlebem jest na pewno szokiem dla mojego organizmu!Dziewczynki a już przybyly Wam jakieś kg?
Koteczka01
U mnie gdzieś 1 kg więcej (może 1,5kg). Nie jem słodyczy, ani niczym się nie objadam, ale niestety gdy mam pusty żołądek to mi niedobrze, więc częściej jem chleb, bo on najlepiej działa. Chyba od tego chleba waga mi wzrosła, no i kiedyś wychodziłam z domu bez śniadania, a teraz muszę coś zjeść przed wyjściem. Muszę też zjeść coś na kolację, a kiedyś ich nie jadłam.Dziewczynki a już przybyly Wam jakieś kg?
Karola1322
Hej ja dziś byłam u dentysty i mam do robienia ząb i kartę ciąży mam podbita jeszcze mi został internista
Jak to dobrze ze nie tylko ja tak mam z tyciemU mnie o dziwo nic mimo iż w przerwach kiedy nie mam nudności jem ciągle słodycze, aż boję się, że będę miała cukrzycę, ale monitoruje się glukometrem i jest wszystko w normie.Ja całe życie na przemian chudnę i tyję po 20 -30 kilo więc dla mnie przestawienie się teraz z restrykcyjnej diety praktycznie bez węglowodanów na zdrową dietę z owocami i chlebem jest na pewno szokiem dla mojego organizmu!
Ze zdrowym jedzeniem tez problem chociaz o dziwo zadnych chrupek ani slodkiego. Za to palcem bym wyjadała serek almette smietankowy lub łaciate. Dziennie po 3 opakowania zajadam.
Poza tym kupuje po 2 paskudnie zdrowe soki i jeden z pracownikow wspiera mnie pijac ze mna to paskudztwo
Ja chciałam sobie jeszcze wymienić 4 na implanty do.kompletu. Ale nie zdążyłam. A wiem po poprzedniej ciąży co mnie czeka. Wolałam już sama zapobiegawczo niż zęby na wodzie łamać. Okropnie wtedy to przeżywałam
Hej ja dziś byłam u dentysty i mam do robienia ząb i kartę ciąży mam podbita jeszcze mi został internista
reklama
Karola1322
Ja jem wszytko czasem słodkie.. A za dużo przytyć nie mogę