reklama
Celia89
Fanka BB :)
Dobrze Dziś już wypoczeta. Tak gadają że po cc się dlugo do siebie dochodzi a ja juz ok.Ślicznotka jak sobie radzisz?
Cookie_
Moderator
Szybko byłaś pionizowana i chodzisz już wyprostowana?Dobrze Dziś już wypoczeta. Tak gadają że po cc się dlugo do siebie dochodzi a ja juz ok.
Celia89
Do siadania po 6 do stania po 12 i od razu na prosto się zmuszalam.Szybko byłaś pionizowana i chodzisz już wyprostowana?
To super, twarda z Ciebie sztukaDobrze Dziś już wypoczeta. Tak gadają że po cc się dlugo do siebie dochodzi a ja juz ok.
Celia89
Uparlam się, że szybko wrócę do siebie lol polozne były w dyżurce zdziwione że se tak spaceruje z tą brytwanka na dziecko jak z wózkiem i słyszę komentarze ,, ale ona karmi piersią,, to co inne po cc nie karmią ? Dziwne to było.To super, twarda z Ciebie sztuka
Paulina_1408
Aktywna w BB
Może po cc bywają większe problemy z pokarmem. Podejrzewam że nie wynika to z lenistwa czy niechęci kobiet po cc. Brak pokarmu wystąpił zarówno u mojej siostry jak i koleżanki po cc czego można tylko współczuć bo każda mama chce jak najlepiej dla swojego maleństwa ale czasami po prostu nie można inaczej jak np mlekiem modyfikowanym i nie ma w tym nic złego dobry sposób karmienia to taki żeby dziecko było najedzoneUparlam się, że szybko wrócę do siebie lol polozne były w dyżurce zdziwione że se tak spaceruje z tą brytwanka na dziecko jak z wózkiem i słyszę komentarze ,, ale ona karmi piersią,, to co inne po cc nie karmią ? Dziwne to było.
reklama
Malami1303
Jestem po wizycie już, rozwarcie na 1,5 cm, mała 3527g i nie śpieszno jej jeszcze