No właśnie...też zależy mi żeby mąż był przy mnie w trakcie porodu, jemu zresztą też ale w domu dwójeczką trzeba się zająć. Dziewczyny duże i samodzielne ale mimo wszystko samych ich nie zostawimy. Nie wiem jak to rozplanuję, ale muszę chyba urodzić w trakcie, między dowiezieniem do szkoły a powrotem ze szkoły. Ktoś wie jak to zrobić???Ja planuje mieć męża przy porodzie. Później będzie musiał ogarnąć drugie dziecko:-) zresztą będę chciała odpocząć więc nie będzie mi potrzebny
reklama
Kinga91
Fanka BB :)
Mój też będzie przy mnie, już 6 lat temu jak braliśmy ślub obiecał że będzie przy porodzie, teraz musi dotrzymać słowa
Zresztą nie wyobrażam sobie żebym była tam sama. W szpitalu jest dość długi czas odwiedzin, dzieciątko będzie przy mnie cały czas więc i on będzie siedział ze mną i mi pomagał
Zresztą nie wyobrażam sobie żebym była tam sama. W szpitalu jest dość długi czas odwiedzin, dzieciątko będzie przy mnie cały czas więc i on będzie siedział ze mną i mi pomagał
A na kiedy masz termin? U mnie o tyle dobrze, że mój młody ma.wolne do 6 stycznia i jeśli do tego czasu się rozpakuje to zostanie z dziadkami, potem ze mną i dowożenie do szkoły na początku odejdzie. Później przez pierwsze tygodnie mąż będzie ogarniał tematNo właśnie...też zależy mi żeby mąż był przy mnie w trakcie porodu, jemu zresztą też ale w domu dwójeczką trzeba się zająć. Dziewczyny duże i samodzielne ale mimo wszystko samych ich nie zostawimy. Nie wiem jak to rozplanuję, ale muszę chyba urodzić w trakcie, między dowiezieniem do szkoły a powrotem ze szkoły. Ktoś wie jak to zrobić???
Mój też będzie przy mnie, już 6 lat temu jak braliśmy ślub obiecał że będzie przy porodzie, teraz musi dotrzymać słowa
Mąż się przydaje, można wtedy spokojnie wziąć prysznic i się ogarnąć :-)
15.01 jak wyjdzie w ferie to pół biedyA na kiedy masz termin? U mnie o tyle dobrze, że mój młody ma.wolne do 6 stycznia i jeśli do tego czasu się rozpakuje to zostanie z dziadkami, potem ze mną i dowożenie do szkoły na początku odejdzie. Później przez pierwsze tygodnie mąż będzie ogarniał temat
Kinga91
Jak coś to na 1 stronie jest ściąga z terminamiA na kiedy masz termin? U mnie o tyle dobrze, że mój młody ma.wolne do 6 stycznia i jeśli do tego czasu się rozpakuje to zostanie z dziadkami, potem ze mną i dowożenie do szkoły na początku odejdzie. Później przez pierwsze tygodnie mąż będzie ogarniał temat
Pewnie że się przydaje W naszym szpitalu nikt, włącznie z tatusiami nie mógł wchodzić do sal innych niż porodówka. Sale były 2 lub 3 osobowe więc każda z dziewczyn po kolei szła do łazienki z telefonem. Jak dzieci zaczynały płakać to pozostałe dzwoniły. Dość stresujące były te wyjścia pod prysznic.Mąż się przydaje, można wtedy spokojnie wziąć prysznic i się ogarnąć :-)
Mam czas na obmyślenie strategiiKinga dzięki za info :-)
Alex to jeszcze chwilę masz
reklama
Malami1303
Czy Wy też jesteście strasznie zmęczone, ja bym tylko leżała, do tego ból w pachwinach.