reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Mój też ma ze mną być ale boi się, że zemdleje;D bo dla niego to stres będzie. A dla mnie to kur... wcale :D to mi z piczki dziecko zrobi jesień średniowiecza.
Oj tam nie będzie tak źle 🤣 Boli jak cholera, ale później się tego nie pamięta.

Jak tam przygotowania do Świąt?
Jutro wieczorem zaplanowałam z synem ubieranie choinki a dziś podskoczyłam z mężem po jeden z prezentów dla młodego.

reklama

Jutro wieczorem zaplanowałam z synem ubieranie choinki a dziś podskoczyłam z mężem po jeden z prezentów dla młodego.
Choinka stoi od wczoraj, w zasadzie wszystkie prezenty kupione też wczoraj. Jutro montaż kuchni i koniec remontu. Zachciało nam się na koniec roku zmieniać kuchnię i łazienkę, ale chociaż na święta będzie ładnie :D

U mnie choinka już trochę stoi :p planuje święta leniwie.

To macie dobrze, posiłek w trakcie porodu...
U mnie jest zakaz nawet picia wody, ale może to dlatego że praktycznie kazda rodzi że znieczuleniem i idzie to dość sprawnie a zatem szybko więc się raczej nie mysli o głodzie czy pragnieniu.

Nie udało się zdjąć szwów wczoraj. Dostałam na 18 grudnia randkę do kliniki na zdjęcie w znieczuleniu.

To macie dobrze, posiłek w trakcie porodu...
U mnie jest zakaz nawet picia wody, ale może to dlatego że praktycznie kazda rodzi że znieczuleniem i idzie to dość sprawnie a zatem szybko więc się raczej nie mysli o głodzie czy pragnieniu.

Nie udało się zdjąć szwów wczoraj. Dostałam na 18 grudnia randkę do kliniki na zdjęcie w znieczuleniu.
O kurczę to średnio z tymi szwami... w takim razie chyba marne szanse ze urodzisz przed świetami albo?

reklama
Do góry