rozumiem, nadrobię chyba seriale heheJa jestem na l4 ze wzgledu na to że w marcu poroniłam,
reklama
Malami1303
Fanka BB :)
To tak jak jarozumiem, nadrobię chyba seriale hehe
Kuczmanowa
Początkująca w BB
Ja na L4 od piatku seriale w toku, muszę leżeć bo mam plamienia
co z tymi plamieniami? dużo z nas je ma..czyli to takie normalne może?Ja na L4 od piatku seriale w toku, muszę leżeć bo mam plamienia
A co myślicie o tym duphastonie? Nikt nie bada, każdy przypisuje. Ale po co na co? Może nam nie brak progesteronu. Oczywiście mi też lekarz przepisał. Kupiłam Ale nie biorę bo zbadalam progesteron i w normie. Chyba jednak zacznę brać po jednej na dobę. Taka ilość może nie zaszkodzi Ale czy pomoże.... sama już nie wiem. W pierwszej ciazy lekarz nic mi nie kazał brać bo jak ma być to będzie..
Jestem po wizycie u lekarza. Licząc od okresu to 7 tydzień i 3 dni. Serduszko bije. Dzidzia ma 13 mm. Jestem szczęśliwa
Malami1303
Fanka BB :)
Ja biorę bo w marcu poroniłamA co myślicie o tym duphastonie? Nikt nie bada, każdy przypisuje. Ale po co na co? Może nam nie brak progesteronu. Oczywiście mi też lekarz przepisał. Kupiłam Ale nie biorę bo zbadalam progesteron i w normie. Chyba jednak zacznę brać po jednej na dobę. Taka ilość może nie zaszkodzi Ale czy pomoże.... sama już nie wiem. W pierwszej ciazy lekarz nic mi nie kazał brać bo jak ma być to będzie..
reklama
słodko u mnie to mało romantycznie jednak. hheheJa ostatnio widziałam jak jednak influencerka poinformowała swojego męża o ciąży i bardzo mi się to spodobało powiedziała mu, ze zrobiła sobie nowy tatuaż i zeby podniósł jej bluzkę do góry, a na brzuchu napisała sobie TATA mega