reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny!

Jestem nowa na tym forum, termin na 04/01 więc już coraz bliżej. Odnosząc się do twardniejącego brzucha, to podobnie jak Wam, twardnieje po sporym wysiłku, długim spacerze. Moja gin zaleciła mi na to magnez 2 x dziennie i w przypadku bólu no-spę.

Przy okazji mam do Was pytanie. Przymierzam się do kupna laktatora i znalazłam w rozsądnej cenie Canpol easy start. Czy któraś z Was miała z nim do czynienia albo może poleca coś zupełnie innego?

Jak tak dziewczyny po weekendzie? Mi się już nawet niewygodnie leży na kanapie :o Powoli się serio ciężko robi ale już niedługo. Od czasu do czasu tez mi duszno, malutka głowa chyba na przeponę uciska. W tym tygodniu mam wizytę😍 dziś mam plan wyjmować poprane ubranka z worków strunowych i układać do szafy. W tym tygodniu maja przyjść ostatnie zamówienia tez. No i mamy grudzień❄❄

reklama
Do góry