reklama
Celia89
Fanka BB :)
A omawiałaś z lekarzem, że tak Ci się dzieje?A mnie znowu łapie kołatania serca i do tego straszne poty oblewają, nie wiem czy to że żelaza nie biorę
zoja81
Wygodnie to tylko w lozku z masa poduch .Jak tak dziewczyny po weekendzie? Mi się już nawet niewygodnie leży na kanapie Powoli się serio ciężko robi ale już niedługo. Od czasu do czasu tez mi duszno, malutka głowa chyba na przeponę uciska. W tym tygodniu mam wizytę dziś mam plan wyjmować poprane ubranka z worków strunowych i układać do szafy. W tym tygodniu maja przyjść ostatnie zamówienia tez. No i mamy grudzień❄❄
Fajnie, ze sobie poukladasz. Ja jeszcze czekam na zakup jakiejs komody dla Malej. Ale to po remoncie salonu z tym rusze no teraz nie ma jak z mezem o tym gadac
Malami1303
No wlasnie nie będę teraz na wizycie 18 to mu powiem, ale podejrzewam że to przez to że odstawil am na własną rękę żelazo. Jak brałam było okA omawiałaś z lekarzem, że tak Ci się dzieje?
zoja81
OptymistkaU mnie śnieg ❄ Pewnie niedługo zniknie ale cieszy oko. W tym roku pokocham zimę, nie trzeba będzie się do pracy zrywać tylko będziemy się w domku grzać i tulić.
Ja zimy chyba nigdy nie kochalam
W tym roku koge ja nawet dodatkowo znienawidziec za utrudnione spacery z dzieckiem - zobaczy sie
zoja81
A czemu odstawilas?No wlasnie nie będę teraz na wizycie 18 to mu powiem, ale podejrzewam że to przez to że odstawil am na własną rękę żelazo. Jak brałam było ok
Malami1303
Właśnie się źle po nich czulam. Zawroty głowy i mdłościA czemu odstawilas?
Mi też bardzo niewygodnie Do spania poducha pod brzuch, między kolana, za plecami a i tak zaliczyłam dzisiaj bezsenną noc. Chyba czas się zebrać na jakiś spacer. Zimno ale od siedzenia i leżenia kości bolą.Jak tak dziewczyny po weekendzie? Mi się już nawet niewygodnie leży na kanapie Powoli się serio ciężko robi ale już niedługo. Od czasu do czasu tez mi duszno, malutka głowa chyba na przeponę uciska. W tym tygodniu mam wizytę dziś mam plan wyjmować poprane ubranka z worków strunowych i układać do szafy. W tym tygodniu maja przyjść ostatnie zamówienia tez. No i mamy grudzień❄❄
Prasowanie ostatniej porcji ciuszków nadal na mnie czeka
W tym tygodniu mam zamiar się już spakować.
Celia89
Ajj... teraz szczególnie ważne jest branie żelaza bo dzieciaczek dużo ściąga go z Ciebie do swojej wątroby. Żebyś nie zasłabła.No wlasnie nie będę teraz na wizycie 18 to mu powiem, ale podejrzewam że to przez to że odstawil am na własną rękę żelazo. Jak brałam było ok
reklama