reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

reklama
Efekt moich dzisiejszych kombinacji:
20191130_203824-1.jpg

W torbie sa wszystkie rzeczy potrzebne dla dziecka i moje ubraniowe.
Obok to czego nie da sie wcisnac - podklady.
Oddzielnie do jakiejs torby planowalam reczniki.
Ale brakuje mi jeszcze kosmetykow do higieny itp. /woda, ciastka, kubek i talerz/

Kupowac wieksza torbe czy pozostale rzeczy ladowac do 'reklamowek'?

Efekt moich dzisiejszych kombinacji:
Zobacz załącznik 1051535
W torbie sa wszystkie rzeczy potrzebne dla dziecka i moje ubraniowe.
Obok to czego nie da sie wcisnac - podklady.
Oddzielnie do jakiejs torby planowalam reczniki.
Ale brakuje mi jeszcze kosmetykow do higieny itp. /woda, ciastka, kubek i talerz/

Kupowac wieksza torbe czy pozostale rzeczy ladowac do 'reklamowek'?
Też miałam ten problem. Zanim kupiłam walizkę 100 l. na kółkach to miałam tabun manatkow... W myślach widziałam nie męża jak taszcze że sobą te trzy torby i w drugiej fotelik z dzieckiem...
Nie sądzę że będę zdolna (po nacięciu i zszyciu krocza) zdolna do dzwigania...
Taka walizka na kółkach choć ma duże gabaryty to dzięki temu że na kółkach to prosta w transporcie. Może nawet ja sama będę zdolna ją pchać do auta.

Też miałam ten problem. Zanim kupiłam walizkę 100 l. na kółkach to miałam tabun manatkow... W myślach widziałam nie męża jak taszcze że sobą te trzy torby i w drugiej fotelik z dzieckiem...
Nie sądzę że będę zdolna (po nacięciu i zszyciu krocza) zdolna do dzwigania...
Taka walizka na kółkach choć ma duże gabaryty to dzięki temu że na kółkach to prosta w transporcie. Może nawet ja sama będę zdolna ją pchać do auta.
Tez bym chetnie kupila tylko wyjscie do sklepu to jakas wyzsza akrobatyka - praca remont - priorytety meza. No i walizka to kolejny wydatek - juz mu wspominalam to krecil nosem.

Tez bym chetnie kupila tylko wyjscie do sklepu to jakas wyzsza akrobatyka - praca remont - priorytety meza. No i walizka to kolejny wydatek - juz mu wspominalam to krecil nosem.
Ja też nie chodzę po sklepach. Praktycznie 90% wyprawki zakupione przez Internet.
Chyba że miałabyś możliwość pożyczyć od kogoś taka walizkę...

Nie mam od kogo pozyczyc.
Poszukam w necie... Tylko na zywo mialabym wieksze wyobrazenie o gabarycie.
Ja kupiłam z amazon. W ogóle nie kierowałam się kolorem. Bo ceny bardzo różne a i komentarze również. Właśnie patrzyłam na cenę i komentarze.
Wybrałam taka gdzie cena rozsądna jak na moją kieszeń i wszystkie komentarze pozytywne. Biała z balonami czerwonymi... Nie za bardzo w moim guście ale ważne że jakościowo dobra i solidna.
Kiedy mi ja dostarczyli byłam pelna podziwu, bo jest bardzo ładna. Na zdjęciu nie ma tego uroku... Na żywo już tak.

reklama
Do góry