reklama
Eda Helena
Fanka BB :)
Dobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłam ale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...
Wyśniłam, ze mi pieniążki oddadzą.
Dostałam maila od Openbed. Dziś rano przelali mi połowę i drugą połowę mam dostać przelewem w ciągu 30 najbliższych dni. Po południu zadzwonili i potwierdzili przelew na moje konto, co prawda narazie tylko połowę ale dobre i to.
Dostałam maila od Openbed. Dziś rano przelali mi połowę i drugą połowę mam dostać przelewem w ciągu 30 najbliższych dni. Po południu zadzwonili i potwierdzili przelew na moje konto, co prawda narazie tylko połowę ale dobre i to.
Celia89
Dziś jakiś dzień Matki boskiej pieniężnej )Dobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłam ale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...
No to sukces masz problem z głowyDobrą wiadomość dziś dostałam. Albo wyśniłam ale to chyba przez ten wczorajszy stres właśnie z tym związany; głęboko w podświadomości się to zadomowiło...
porcelanowa89
Zaciekawiona BB
Czy Wy tez dziewczyny macie bol w krzyzu?
zoja81
Ja tylko jak za dlugo siedze w samochodzie lub na krzesle.Czy Wy tez dziewczyny macie bol w krzyzu?
Edit: pomaga na to lezenie
Ostatnia edycja:
zoja81
Na wczorajszej wizycie gin powiedziala, zeby juz nie brac witamin. Pytalam czy na ewentualne skurcze lydek mozna magnez to potwierdzila, ze tak bo chodzi jej o te witaminy dla ciezarnych.
No to ja takich nie bralam - moja pregna plus pod tym wzgledem ma ograniczony sklad i dopytalam, ze i tak nadal bede ja brac ze wzgledu na tarczyce - ma jod, wit d3 i kwad foliowy - te trzy mam brac bo zalecil endokrynolog. Ilosc zelaza, ktore poza tym pregna posiada nie wzbudzila sprzeciwu.
Hmmm... Czyzbym xle sie witaminizowala podczas ciazy
/Z tym odstawieniem witamin chodzil o to, zeby dziecko nie bylo sztucznie przekarmione. Moja Mala i tak jest duza/
Czy Wam tez gin zalecil przestac brac witaminy?
No to ja takich nie bralam - moja pregna plus pod tym wzgledem ma ograniczony sklad i dopytalam, ze i tak nadal bede ja brac ze wzgledu na tarczyce - ma jod, wit d3 i kwad foliowy - te trzy mam brac bo zalecil endokrynolog. Ilosc zelaza, ktore poza tym pregna posiada nie wzbudzila sprzeciwu.
/Z tym odstawieniem witamin chodzil o to, zeby dziecko nie bylo sztucznie przekarmione. Moja Mala i tak jest duza/
Ostatnia edycja:
reklama
Nie spie od godziny. dla odmiany dzis obudzila mnie zgaga
Na noc pozarlam kilka krowek mlecznych. Pyszne byly
Tez nie śpię heheheNa wczorajszej wizycie gin powiedziala, zeby juz nie brac witamin. Pytalam czy na ewentualne skurcze lydek mozna magnez to potwierdzila, ze tak bo chodzi jej o te witaminy dla ciezarnych.
Przyuważ czy na prawym boku sie nie kladziesz. Sprzyja zgadze. Jedź mało. Po.hapsiuku a często. Ja mam.wrzody, nadrzerke, refluks.. wiec zgaga to moje drugie imie hehehehehe
Witaminki tez łykam. Jestem obecnie w terenach gorskich i bez tego ani rusz. Jodu tez ci tu brak. Magnez na skurcze można-max 2 dziennie. Wczoraj to konsultowalam. Bo te moje wielkie stopy nie dają mi spac.
Wyliczyłam wczoraj że synkowi przybywa około 40g dsiennie hehehe zatem w 4kg sie nie zmiescimy [emoji85][emoji85][emoji85]