reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2020

Tez nie śpię hehehe
Przyuważ czy na prawym boku sie nie kladziesz. Sprzyja zgadze. Jedź mało. Po.hapsiuku a często. Ja mam.wrzody, nadrzerke, refluks.. wiec zgaga to moje drugie imie hehehehehe
Witaminki tez łykam. Jestem obecnie w terenach gorskich i bez tego ani rusz. Jodu tez ci tu brak. Magnez na skurcze można-max 2 dziennie. Wczoraj to konsultowalam. Bo te moje wielkie stopy nie dają mi spac.
Wyliczyłam wczoraj że synkowi przybywa około 40g dsiennie hehehe zatem w 4kg sie nie zmiescimy [emoji85][emoji85][emoji85]
O :) wreszcie ktos :)
A spie na prawym - czasem Mala mi pozwala 😜 lewy mam totalnie zakazany.
No te krowki na noc to byly deserem do tacki ptasiego, ktore zjadlam w dzien - pewnie przesadzilam ze slodkim.

Z tym magnezem to na zas pytalam gin, bo ostatnio nie biore i jest ok.

Ladnie przybiera :) niech ma dobry start ❤

reklama
O :) wreszcie ktos :)
A spie na prawym - czasem Mala mi pozwala [emoji12] lewy mam totalnie zakazany.
No te krowki na noc to byly deserem do tacki ptasiego, ktore zjadlam w dzien - pewnie przesadzilam ze slodkim.

Z tym magnezem to na zas pytalam gin, bo ostatnio nie biore i jest ok.

Ladnie przybiera :) niech ma dobry start [emoji173]
A czemu na lewym nie możesz?
Właśnie lewy jest wskazany po to żeby unikac zgagi to raz, a najwazniejsze to że przepływy w pępowonie są lepsze i nie zaklucone

A czemu na lewym nie możesz?
Właśnie lewy jest wskazany po to żeby unikac zgagi to raz, a najwazniejsze to że przepływy w pępowonie są lepsze i nie zaklucone
Bo wojna sie zaczyna. Odpycha sie i kopie do momentu az sie odwroce. Ona chyba w tym boku sobie zamieszkala i nie lubi sie dzielic. ;)
Na wizycie wszystko bylo ok to chyba nie szkodzi.

Ona nawet pas w samochodzie 'obkopuje' bo z lewej strony jej dotyka /jezdze jako pasazer/.

@SalsaPL Ty pewnie teraz kotleta jesz :) zycze smacznego :)

Mnie meczy zgaga i skreca z glodu :( - dopiero za godzinke moge wziac proszek na tarczyce a za dwie zjesc sniadanie - maly koszmar trwa 😜
Cos czuje, ze gdyby nie to szybciej i wiecej bym przybwala na wadze

Bo wojna sie zaczyna. Odpycha sie i kopie do momentu az sie odwroce. Ona chyba w tym boku sobie zamieszkala i nie lubi sie dzielic. ;)
Na wizycie wszystko bylo ok to chyba nie szkodzi.

Ona nawet pas w samochodzie 'obkopuje' bo z lewej strony jej dotyka /jezdze jako pasazer/.
Jak mi sie synek glowką do dołu przekrecił tez atakuje mi lewą stronę. Po prawej "jedynie" żebra mam skopane i to bardzo wysoko az pod piersią
Na plecach tylko staj sie nie spać.
Ja na lewej staram sie wlasnie ze wzgledu na zgage spać. Tak mam podunie złożoną i zobacz jaką pocieche w wyrku hehehe

Załączniki

• 20191122_011825.jpg
    20191122_011825.jpg
    44,7 KB · Wyświetleń: 97
Ostatnia edycja:
@SalsaPL Ty pewnie teraz kotleta jesz :) zycze smacznego :)

Mnie meczy zgaga i skreca z glodu :( - dopiero za godzinke moge wziac proszek na tarczyce a za dwie zjesc sniadanie - maly koszmar trwa [emoji12]
Cos czuje, ze gdyby nie to szybciej i wiecej bym przybwala na wadze
A dzis nocny hit to bułeczka ze smalczykiem wlasnej roboty- taki 99% mięska [emoji39][emoji39][emoji39]

@SalsaPL niestety spie na plecach najczesciej. W dodatku najczesciej na wysokiej poduszce bo ciagle katar mnie meczy. No ale jest ok - plecy nie bola i jakos dotrwam do konca. Moze Mala i na lewym boku pozwoli kiedys lezec.

Fajna masz pocieche:)

reklama
Do góry