reklama
Jarzynka
Fanka BB :)
Witaj w klubie
Witam, spodziewam się synka 8 stycznia 2020 r.
Witaj wsrod cięzarowek juz dopisana do post #1 [emoji3]Witam, spodziewam się synka 8 stycznia 2020 r.
No tak, z dziećmi się nie zdrzemniesz. Ja przed południem mogę się polenić, ale jak wracają ze szkoły nie ma szans. Mnie właśnie córcia wyciągnęła po szkole na zakupy. Miał być niby tylko zeszyt a wracamy z bluzą i swetrem bo fajna promocja była. W sumie nawet dobrze że mnie wyciągnęła, trochę lepiej się czuję. Teraz obiad i do lekcjiJa tez spiąca, niewiem czy to nieprzespane noce, pogoda czy pora roku a moze wszystko razem. Ale mam dzieci w domu i jakos nie bardzo moge sie zdrzemnąc, moje chlopaki to straszne rozrabiaki i maja talent do robienia przeroznych glupotek.
Eda Helena
Karmienie piersia pomaga w zrzuceniu, jesli planujesz oczywiscie.Ja na poczatku tracilam 1kg na tydzien. Teraz srednio w miesiacu wpada 2.5-3.0 kg. Wtedy meczyly mnie mdlosci, teraz czesto zgaga i wrazenie stania jedzenia w przelyku.
Szczerze to boje sie co bedzie z moja waga po porodzie.
Ja w poprzednich ciązach przytylam jakies 13 kg w obu. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie wiecej jak 13.
zoja81
Nie planuje zrzucania wagi ale karmienie piersia juz tak. Zobaczymy czy sie uda.Karmienie piersia pomaga w zrzuceniu, jesli planujesz oczywiscie.
Ja w poprzednich ciązach przytylam jakies 13 kg w obu. Mam nadzieje ze teraz nie bedzie wiecej jak 13.
Celia89
Dla mnie puki co to czarna magia;D kupiłam w razie co laktator.
reklama
zoja81
Ja przeczytalam ksiazke, zorientowalam sie w laktatorach/zakup planuje w grudniu/ i na razie jestem optymistka.Dla mnie puki co to czarna magia;D kupiłam w razie co laktator.