Moje dziecko od wczoraj robi tak
---23tc---
---23tc---
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wstałam o 3 na siusiu i jak zwykle godzina z głowy :/ teraz wyprawilam młoda do żłobka i chyba spróbuję się jeszcze przespac.Btw. dzisiaj tylko ja już nie śpię? Nawet się wyspałam [emoji6] i już umieram z głodu...
---23tc---
Dziękuję za pamięć.Hello! Zaczynamy nowy tydzień... @Jolen26 i @MarM obyscie usłyszały same dobre wieści na usg połówkowym [emoji6] [emoji813] @Magiczna83 i @malinka1000 miłych poglądów i samych dobrych informacji na wizytach Wam życzymy! Buziaki
---23tc---
Kąt nachylenia mierzy się po zamontowaniu fotelika w aucie, w miejscu gdzie dziecko ma mieć główkę, czyli suma summarum wychodzi na kat nachylenia dziecka w foteliku.Nie napisałam że to reguła, poza tym raczej raz na 7 dni to wyjątki ( tak, znam teorię o w całości przyswajalnym mleku matki, jednak pracując na oddziale polozniczym zaobserwowalam zupełnie coś innego.
To co napisałaś o kącie nachylenia owszem tyle wynosi, ale kąt nachylenia mocowania fotelika.
Proszę:
Link do: Prawidłowy kąt montażu fotelika 0-13 kg jest bardzo ważny
Co do 5 gwiazdek z bazą, otóż nie każdego na nią stać, można mieć fotelik z 5 gwiazdkami bez bazy ( jak np Kiddy podobno limuzyny wśród fotelikow czy Cybec) i wcale nie oznacza nieodpowiedzialnego rodzica.
Ja też zasnelam właśnie jeszczeJa wstałam o 3 na siusiu i jak zwykle godzina z głowy :/ teraz wyprawilam młoda do żłobka i chyba spróbuję się jeszcze przespac.
Dzisiaj zamierzam wysprzątać cały dom po remoncie, a przed kolejnym...
Powodzenia na wizytach
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom