kingaa25
Fanka BB :)
Chyba tak. Ja pije od początku ciąży [emoji3]. Praktycznie codziennie wieczorem.Dziewczyny czy możemy pic melisę?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tak. Ja pije od początku ciąży [emoji3]. Praktycznie codziennie wieczorem.Dziewczyny czy możemy pic melisę?
Dzięki z telefonu ciężko to wszystko ogarnąć, tak do końca jeszcze się nie orientuję na forum, oprócz wpisow tutaj.Witamy [emoji3]
Rozgosc się [emoji16]
Cześć Iza [emoji5].
Gratulacje. Kolejny chłopak na forum [emoji3]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć :-) moge dolaczyc do styczniowych mam? Mam na imię Iza i jestem z Łodzi. Termin porodu mam na 13 stycznia - bedzie chłopiec. Polowkowe miałam 29.08, a kolejna wizyta 12.09. Narazie wszystko bez komplikacji, dlatego nadal pracuję. Od 12.09 planuje zwolnienie na mały odpoczynek i przemyslenie co należy kupić, gdyz to moj pierwszy potomek☺
Pozdrawiam
Mieszkam na Widzewie, a Ty? Jeśli chodzi o poród to szpital Madurowicza albo Rydygiera, ale planuje jeszcze odwiedzić sale porodowe. Chyba wybiorę Madurowicza z uwagi na dobry sprzęt w przypadku komplikacji. Wiem że Matka Polka jest pod tym względem najlepsza, ale jakoś wszyscy mi ten szpital odradzaja A Ty na który chcesz się zdecydować?hej :-) Witaj na forum. Ja mam na imie Kasia i tez jestem z Lodzi, w ktorej czesci miasta mieszkasz? Myslalas juz gdzie chcesz rodzic?
Mieszkam na Widzewie, a Ty? Jeśli chodzi o poród to szpital Madurowicza albo Rydygiera, ale planuje jeszcze odwiedzić sale porodowe. Chyba wybiorę Madurowicza z uwagi na dobry sprzęt w przypadku komplikacji. Wiem że Matka Polka jest pod tym względem najlepsza, ale jakoś wszyscy mi ten szpital odradzaja A Ty na który chcesz się zdecydować?