Jak wyżejveronique mam pytanko: jesteś weterynarzem, prawda? od którego dnia bądź miesiąca zycia szczepi się psy lub koty?
Igo, niestety ale na zimę gondola wygląda jak dla lalki, ale kupię za to sobie spacerówkę
Tak, malutka jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak wyżejveronique mam pytanko: jesteś weterynarzem, prawda? od którego dnia bądź miesiąca zycia szczepi się psy lub koty?
Igo, niestety ale na zimę gondola wygląda jak dla lalki, ale kupię za to sobie spacerówkę
Mam wózek, kosz mojżeszowy, część ubranek, dwa rożki, jeden kocyk [emoji6] czapeczki skarpeteczki, ale jeszcze nie wszystkieDrin, u mnie tez mdlosci wrocily. I kilka razu bylam bliska wymiotow. [emoji22] myslalam, ze takie atrakcje juz za mną.
Mogę zapytać jak stoicie z wyprawka? Macie juz wozki? Lozeczka? Moj narzeczony mnie dzisiaj zaskoczył i wrócił do domu z lozeczkiem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jeszcze nie mamy [emoji3]Drin, u mnie tez mdlosci wrocily. I kilka razu bylam bliska wymiotow. [emoji22] myslalam, ze takie atrakcje juz za mną.
Mogę zapytać jak stoicie z wyprawka? Macie juz wozki? Lozeczka? Moj narzeczony mnie dzisiaj zaskoczył i wrócił do domu z lozeczkiem [emoji23].
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom