Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też się zawsze zastanawiam [emoji3] czy ktoś nowy doszedł ... czy o co chodzi [emoji3]@dreamscometrue co chwile zmieniasz avatar i zawsze sie zastanawiam kto to[emoji23]
@mamincogito otwieraj ten sklep z fotelikami[emoji1]
Ja jeszcze nie wiem jaka baze wezmiemy i w 100% fotelik.
Musimy zmienic auto i stad ten problem.
A w ogole jezdze moim autkiem 8 lat i nic sie nie psulo,powiedzialam przy nim,ze chce sprzedac i plyn hamulcowy zaczal mi wyciekac a dzis zaczelo mi sie tak jakby cos z elektronika dziac.
Moje auto ma uczucia,musze mu whisky wlac do baku na przeprosiny bo sie jeszcze przed sprzedaza rozleci[emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Właśnie dziewczyny jakie planujecie kupić foteliki ? Jestem zielona w tym... [emoji3] ponoć maxi cosi ma dobre opinie , no i ten fotelik też jest przy tym wózku w zestawie co chcemy kupić... anex sport. Ale sama nie wiem