reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Kurczę, muszę to poobserwować bo jak siedzę to też nie widzę górki ale ewidentnie mocno się spina na kilka sekund. Może w pozycji leżącej byłaby ta górka. Mam jutro pierwszy raz jakieś grupowe zajęcia z położną to zapytam a jak jutro będzie to samo to zadzwonię jeszcze w czwartek do lekarza.
Dzięki!
A Wy chodzicie do szkół rodzenia z ćwiczeniami fizycznymi itp. czy właśnie na takie bezpłatne wykłady (trzeba wtedy zadeklarować położną).
Ja od 19 zaczynam szkołę z zadeklarowaną położna

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

No to tego się obawiałam. Chyba muszę znów przrbadac dziewczyny moje bo były trzy lata temu
Grunt to oprócz Tsh, ft3 i ft4 zrobić antytpo i usg. I będzie wiadomo. Moja mama urodziła dwoje dzieci nie wiedząc nawet, ze ma hashi. No a ja się z tym bujam od 16 lat.
Zmieniając temat na mniej dolujacy to mam chyba dziecko ubrane do 6 mca zycia, bo moja mama napadla na sklep, taki outlet z końcówkami serii. :D i wyslala tylko mmsa: Babka w żywiole :D A ja się martwiłam, ze nic nie mam.

Dziewczyny a jak często trzeba badać ft4? Ja badalam ft4 i tsh przy ostatniej wizycie okolo miesiąc temu mam niedoczynność ale taką ciążowa teraz planuje zbadać tylko tsh myslicie ze ok?

Mi się też takie kulki robią @MilkyWay
Głównie jak leżę na plecach choć i czasem jak siedzę też.
Mój lekarz mówił że to normalne, brać magnez + nospa.
Odkąd biorę magnez jest lepiej, rzadziej mi się macica stawia.

Dziewczyny a jak często trzeba badać ft4? Ja badalam ft4 i tsh przy ostatniej wizycie okolo miesiąc temu mam niedoczynność ale taką ciążowa teraz planuje zbadać tylko tsh myslicie ze ok?

A twoja lekarka nic nie mówiła ?
Moja mi wypisuje na kartce tsh i ft4 - co miesiąc , ale w sumie nie wiem jaka jest dokładnie zależność

W ogóle mi nie mówiła o badaniach teraz robię sama z siebie w sumie. Mam nadzieję że mi jakieś leki odejmie [emoji23]

reklama
Do góry