reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Witaj. Moja ma 13 lat ale cukrzyca to nie jedyny nasz poważny problem.Dzieciaki są wstanie wytrzymać wiecej niż mam nam się wydaje.Niejedno przeszlysmy i jeszcze bardzo wiele przed nami.Wyglada jak zwykła nastolatka niczym sie nie różni od swoich rówieśników.Tylko ja i lekarze wiemy co "siedzi"W środku.Nasza walka trwa od diagnozy czyli 6go miesiąca życia i stanów krytycznych przeszlysmy wiele.Walczymy póki starczy nam sił i głęboko wierzę że kiedyś nadejdzie taki dzień że uda nam sie wygrać.
Pozdrawiam Ciebie i corcie i życzę wytrwałości i duuuuzo siły.

Mam nadziejej ze znajdziecie odpowiednia bron! Trzymajcie sie mocno i samych idealbych cukrow. Powiedz mi nalezycie do jakiejs fundacj ? My nie kujemy juz palcow, kozystamyz Libre. Moze o tym slyszalas ? Jest to kosztowny sprzet ale wiem ze w Polsce z fundacji mozna uzyskac darmowy starter. A potem ew. Zbierac z 9dliczen 1% podatku.
Buziaki !

reklama
Tzn taka twardość czuje jak na wznak leżę ale takich "górek" jak @kass.es pokazywala na zdjęciu nie mam raczej

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Kurczę, muszę to poobserwować bo jak siedzę to też nie widzę górki ale ewidentnie mocno się spina na kilka sekund. Może w pozycji leżącej byłaby ta górka. Mam jutro pierwszy raz jakieś grupowe zajęcia z położną to zapytam a jak jutro będzie to samo to zadzwonię jeszcze w czwartek do lekarza.
Dzięki!
A Wy chodzicie do szkół rodzenia z ćwiczeniami fizycznymi itp. czy właśnie na takie bezpłatne wykłady (trzeba wtedy zadeklarować położną).

@kass.es czyli Bruno wymaga od Ciebie leniuchowania[emoji4]

@martyna111 przykro mi[emoji29]

@MamaZu15 ja tez biore luteine od pocztaku ciazy i na szczescie nic mi sie nie przytrafilo.
Zawsze przed zaaplikowaniem dokaldnie myje rece mydlem antybakteryjnym.
A facetowi dobrze powiedzialas[emoji4]

@Lovi23 cudowne wiesci[emoji5]

Bylam dzis na zakupach[emoji4]kupilam w tkmaxie za 49,99 kocyk minky ocieplany przemilym futerkiem z drugiej strony i opaseczki[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
1504622258-aaaaaa.jpeg

Mam nadziejej ze znajdziecie odpowiednia bron! Trzymajcie sie mocno i samych idealbych cukrow. Powiedz mi nalezycie do jakiejs fundacj ? My nie kujemy juz palcow, kozystamyz Libre. Moze o tym slyszalas ? Jest to kosztowny sprzet ale wiem ze w Polsce z fundacji mozna uzyskac darmowy starter. A potem ew. Zbierac z 9dliczen 1% podatku.
Buziaki !
Dziękujemy za wsparcie.:)

Moja corcia tez ma cukrzyce, od dwoch lat, plus hashimoto. Ile Towja lat ?
Sorki ze spytam ale masz może hashi też Ty? Bo u mnie ja mam niedoczynność z podejrzeniem o hashi. Tak się zastanawiam na ile prawdopodobne jest ze moje dziewczyny też będą mieć, czy po prostu zbieg okoliczności (moja mama też ma).

@MarM i @Agi.aguullka współczuję przeżyć jakie mają wasze dzieciaki :( niestety najgorsze dla Rodzica to patrzeć jak własne dzieci się męczą. Mam nadzieję że będzie u was tylko lepiej :) że najgorsze już za wami
Dziękuję za miłe słowa. U nas jest bardziej skomplikowana sytuacja ale się nie poddajemy.Walczymy ale jest to walka strasznie nierówna i choroba podstawowa córki jest nieuleczalna i prowadzi do....może nie użyje tu tego słowa którego do siebie nie dopuszczam.
Pozdrawiam cieplutko

Ostatnia edycja:
Sorki ze spytam ale masz może hashi też Ty? Bo u mnie ja mam niedoczynność z podejrzeniem o hashi. Tak się zastanawiam na ile prawdopodobne jest ze moje dziewczyny też będą mieć, czy po prostu zbieg okoliczności (moja mama też ma).
Ze tak sie wtrącę. Ja mam hashi zdiagnozowane, bo znaleźli u mamy i kazali córkę przebadać. Siostra mojej mamy też ma no i babcia - wykryte po 70tce. Corka mojej ciotki ma 18 lat i bez Hashi, oby tak zostalo.

Ze tak sie wtrącę. Ja mam hashi zdiagnozowane, bo znaleźli u mamy i kazali córkę przebadać. Siostra mojej mamy też ma no i babcia - wykryte po 70tce. Corka mojej ciotki ma 18 lat i bez Hashi, oby tak zostalo.
Też mam, u mnie ma babcia - ona to przeszła wszystko co związane z tarczyca...
Siostra też od małego się męczy.
Ja od niedawna

reklama
Do góry