reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Moja corcia tez ma cukrzyce, od dwoch lat, plus hashimoto. Ile Towja lat ?
Witaj. Moja ma 13 lat ale cukrzyca to nie jedyny nasz poważny problem.Dzieciaki są wstanie wytrzymać wiecej niż mam nam się wydaje.Niejedno przeszlysmy i jeszcze bardzo wiele przed nami.Wyglada jak zwykła nastolatka niczym sie nie różni od swoich rówieśników.Tylko ja i lekarze wiemy co "siedzi"W środku.Nasza walka trwa od diagnozy czyli 6go miesiąca życia i stanów krytycznych przeszlysmy wiele.Walczymy póki starczy nam sił i głęboko wierzę że kiedyś nadejdzie taki dzień że uda nam sie wygrać.
Pozdrawiam Ciebie i corcie i życzę wytrwałości i duuuuzo siły.

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji3] Taki mam świetny humor! [emoji3] Ale jestem trochę w szoku, bo na każdym sprzęcie wychodzi inna długosc szyjki.
W 16tc w szpitalu -3,2
Na polowkowych 3,5 z szewkiem 3,7
U doktorki 3,2
No i dziś 3,8 (mierzyla dwa razy i mówiła, że taka długość jej wychodzi ) [emoji3]

No trochę różne te pomiary, ale i tak wszystkie super!
Niech Cię świetny humor już nie opuszcza [emoji846]

Zaraz będę przekopywala forum bo na pewno o tym było. Już chyba 4 raz dzisiaj robi mi się taką twarda kula po lewej stronie brzucha jak siedzę. To są te skurcze braxtona hicksa czy coś innego? Biorę już od dawna buscopan i magnez.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Zaraz będę przekonywała forum bo na pewno o tym było. Już chyba 4 raz dzisiaj robi mi się taką twarda kula po lewej stronie brzucha jak siedzę. To są te skurcze braxtona hicksa czy coś innego? Biorę już od dawna buscopan i magnez.

Raczej stawianie się macicy... ale niech dziewczyny się wypowiedza bo ja tez sie w tym gubię

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Zaraz będę przekonywała forum bo na pewno o tym było. Już chyba 4 raz dzisiaj robi mi się taką twarda kula po lewej stronie brzucha jak siedzę. To są te skurcze braxtona hicksa czy coś innego? Biorę już od dawna buscopan i magnez.

Ktoś tego szukał, i chyba to jeszcze nie te skurcze, jakoś inaczej się nazywały.

Dziewczyny aplikujące srodki dopochwowe, rano i wieczorem....

Jak ogarnac to z rana, kiedy wstaje o 6 i juz jestem na chodzie? Po powrocie kolo 9-10 bede miala chwile na relaks, wtedy to włożyć? ?
Od wczoraj wieczora nie uzylam luteiny bo zapomnialam, a dzis od razu w biegu- ale dobrze sie stało, dzieki temu dzis zrobilam wymaz na posiew w spartanskich przychodnilwych warunkach, ale udało sie. Ciekawe co tam wyjdzie:o

Kiedy lekarz kieruje was na słodka krzywą? ?

reklama
Do góry