marta64
Fanka BB :)
Co miesiącA twoja lekarka nic nie mówiła ?
Moja mi wypisuje na kartce tsh i ft4 - co miesiąc , ale w sumie nie wiem jaka jest dokładnie zależność
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co miesiącA twoja lekarka nic nie mówiła ?
Moja mi wypisuje na kartce tsh i ft4 - co miesiąc , ale w sumie nie wiem jaka jest dokładnie zależność
Ja też mam dzisiaj mega wzdęcia:/ i zaczęło się po śniadaniu. Może to przez jajecznicę.Jak się masz Veronique?
Ostatnio o Tobie myślałam, bo chyba muszę przejść na dietę lekkostrawną, wzdęcia mam kosmiczne jak zjem coś cięższego, lub smażonego. I porcje muszę mieć malutkie, inaczej bolą mnie wszystkie wnętrzności.
Jak u Ciebie z dietą?
Jak się masz Veronique?
Ostatnio o Tobie myślałam, bo chyba muszę przejść na dietę lekkostrawną, wzdęcia mam kosmiczne jak zjem coś cięższego, lub smażonego. I porcje muszę mieć malutkie, inaczej bolą mnie wszystkie wnętrzności.
Jak u Ciebie z dietą?
Ja ostatnio tak miałam jak nie mogłam ze śmiechu wyrobić... dobrze,że miałam wkładkę [emoji3] bo wstyd. Jakieś nietrzymanie moczu... czy co... muszę doktorki zapytać w piątek o co tu chodzi.Co mi się przydarzyło ... kichnęłam i typowo zsikalam się w majty.... co mnie jeszcze czeka w tej ciąży [emoji54]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Nie ma problemu za pytanie. :-)Sorki ze spytam ale masz może hashi też Ty? Bo u mnie ja mam niedoczynność z podejrzeniem o hashi. Tak się zastanawiam na ile prawdopodobne jest ze moje dziewczyny też będą mieć, czy po prostu zbieg okoliczności (moja mama też ma).