reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
A mi dziś się śniło, że jeździłam samochodem Tz po mieście [emoji3] i nie wyrabialam na zakrętach [emoji23]

A przedwczoraj śniło mi się, że miałam tyle tych małych ubranek, że nie nadazalam prac i suszyć.. I co chwilę następne kartony przychodzily [emoji3] masakra , co za sny.

reklama
A mi dziś się śniło, że jeździłam samochodem Tz po mieście [emoji3] i nie wyrabialam na zakrętach [emoji23]

A przedwczoraj śniło mi się, że miałam tyle tych małych ubranek, że nie nadazalam prac i suszyć.. I co chwilę następne kartony przychodzily [emoji3] masakra , co za sny.
Mnie sie snila dzis jajecznica na maselku :D Takze moze nie bede probowala tego analizowac :D Oczywiscie zrobilam sobie na sniadanie a w tym samym czasie moj maz, ktory jest teraz we Francji, rowniez zapodal jajecznice :D Przypadeg? Nie sadze hahaha :D

Trzeba było do mnie trochę wysłać, pomogła bym Ci :D
Mi od kiedy zaszłam w ciąże nic się nie śni, może dlatego że zawsze pada ze zmęczenia.

Ale kawał roboty odwalilam. Zbierałam się już od jakiegoś czasu za to. Mnóstwo niepotrzebnych gratow wyrzucilam uffff. Muszę mieć miejsce bo po pierwsze przyjście malucha po drugie to jak planuję urządzić mój i M pokój będzie ładne ale dużo mniej miejsca do przechowywania będziemy mieć. Boję się tylko ze przesadziłam bo ledwo żyję.

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Ale kawał roboty odwalilam. Zbierałam się już od jakiegoś czasu za to. Mnóstwo niepotrzebnych gratow wyrzucilam uffff. Muszę mieć miejsce bo po pierwsze przyjście malucha po drugie to jak planuję urządzić mój i M pokój będzie ładne ale dużo mniej miejsca do przechowywania będziemy mieć. Boję się tylko ze przesadziłam bo ledwo żyję.

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Tez ostatnio odgruzowywalam mieszkanie [emoji5]. I tez sie zmeczylam ale odpoczelam i bylo ok. A jaka ulga, ze wygospodarowalam troche miejsca dla synka [emoji5].

Ja dzisiaj wrocilam z nad morza i te kilka godzin w aucie mnie tak wymeczylo [emoji3]. Czuje sie jakbym przebiegla maraton. Ah te uroki ciazowe.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry