reklama
Lovi23
Fanka BB :)
Wiem że w mojej sytuacji nie ma co wybrzydzac i oby do tego 37 tc [emoji3] Ale chciałabym urodzić w styczniu [emoji3]Na święta już w domku <3
KorneliaTek
ja mam 20, gonię CięA jutro kończymy 23 tc... i zaczynamy 24 tc [emoji3] uf , uf , uf....
Z dwojga złego lepiej 13 jak 14 na przykładWiem że w mojej sytuacji nie ma co wybrzydzac i oby do tego 37 tc [emoji3] Ale chciałabym urodzić w styczniu [emoji3]
Zaciskamy nóżki
Kejka
Moja koleżanka miała. Długo z tym walczyła, ale zamknęła to. Chodziła do fizjo, ale w domu też musiała ćwiczyć 3 (albo nawet 4) x dziennie po 20min.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mało przyjemna perspektywa, ale dobrze że jej się udało.
Pogadam z fizjoterapeutką w środę na pilates.
angelka90
Kejka w ciąży mięśnie bardzo sie rozciagaja. Panietam jak po pierwszej wpdly mi ręce jakbym z ciastoliny była, nawet gdy próbowałam je napiąć, z czasem doszly do siebie, nawet byly w lepszej formie niż przed. No i bylas wysportowana juz przed ciąża, wtedy dużo latwiej wrócić do formy.
Bez leku to mięśnie ! Tworzywo plastyczne rzec by mozna i jesli nie dojdzie do mechanicZnego uszkodzenia, wszystko jest do naprawienia.!
Bez leku to mięśnie ! Tworzywo plastyczne rzec by mozna i jesli nie dojdzie do mechanicZnego uszkodzenia, wszystko jest do naprawienia.!
Parkolka
My pomalowany i umeblowany pokój mieliśmy już w 8 tc, akurat były odłożone pieniążki i B miał czas, bo meble projektowałam ja, zamawialiśmy płyty na stolarni i B składał z moją pomocą. Zostaje jeszcze ogarnąć łóżeczko i elementy dekoracyjne i oczywiście zapełnienie półek, pewnie gdzieś na przełomie październik/listopad, bo łóżeczko też mamy do odświeżenia po dzieciakach siostry B.
Z pieluch planuje kupić tylko tetrowe i bambusową z przeznaczeniem jako kocyk na lato.
@Guanta chyba pierwsza taka wypowiedź na temat szczepień jaką spotkałam na forum/fb dziękuję!
@Lovi23 dotrwamy do stycznia, ja mogę rodzić już choćby 2-giego, jak będzie to styczeń xD Czytałam wiele opinii dziewczyn, którym skracała się szyjka, miały szewek a w rezultacie miały wywoływany poród, bo się maluchom na świat nie śpieszyło.
Jak ja się dziś nie wyspałam... zmarzłam, plecy obolałe i jeszcze na siku musiałam latać piętro niżej po schodach. Jak ja kocham swoje malutkie mieszkanko w bloku xD
Z pieluch planuje kupić tylko tetrowe i bambusową z przeznaczeniem jako kocyk na lato.
@Guanta chyba pierwsza taka wypowiedź na temat szczepień jaką spotkałam na forum/fb dziękuję!
@Lovi23 dotrwamy do stycznia, ja mogę rodzić już choćby 2-giego, jak będzie to styczeń xD Czytałam wiele opinii dziewczyn, którym skracała się szyjka, miały szewek a w rezultacie miały wywoływany poród, bo się maluchom na świat nie śpieszyło.
Jak ja się dziś nie wyspałam... zmarzłam, plecy obolałe i jeszcze na siku musiałam latać piętro niżej po schodach. Jak ja kocham swoje malutkie mieszkanko w bloku xD
Załączniki
Super to wygląda [emoji813][emoji169][emoji172]My pomalowany i umeblowany pokój mieliśmy już w 8 tc, akurat były odłożone pieniążki i B miał czas, bo meble projektowałam ja, zamawialiśmy płyty na stolarni i B składał z moją pomocą. Zostaje jeszcze ogarnąć łóżeczko i elementy dekoracyjne i oczywiście zapełnienie półek, pewnie gdzieś na przełomie październik/listopad, bo łóżeczko też mamy do odświeżenia po dzieciakach siostry B.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Ja mam urodziny 12.12 :-)Tak
Ale był by numer jakbyśmy jeszcze tego samego dnia urodziły
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi się dzisiaj śniło, że krwawiłam i musiałam zgłosić urlop na żądanie mojej poprzedniej kierowniczce, co jeszcze bardziej spotęgowało mój stresDzień dobry!
Co za koszmarna noc, druga juz nie śpię. ... 2h spalam na kanapie pod oknem tylko z kocykiem, w tym czasie przysnilo mi się, że zaczęłam krwawić i pieszo szłam na pogotowie, obudziłam się z płaczem i pobiegłam do sypialni.
Pokoik zaczynam dziś od komody na rzeczy maleństwa, ale łóżeczko pewnie koniec grudnia-początek stycznia co by za dużo kurzu nie zbierało
reklama
KorneliaTek
Bliźniacze strzelceJa mam urodziny 12.12 :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom