malinka1000
Fanka BB :)
mamita84 jesteśmy w tym samym, witaj na forum wieku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasami tak jest niestety.Mnie też nerwy czasem dopadaja nagle i niewiadomo skąd. Szybko mina.Moje córki też pojechały na 5 dni do Warszawy mówiłam sobie alllle odpocznę,wyśpię się. Nic z tego.Wstawalam jak zawsze wcześnie i zawsze coś do roboty w domu było więc nic z odpoczynku nie było a i myśli krążyły wokół dzieci.Minieoj nie mam dziś nastroju, byliśmy na zakupach aby skompletować wyprawke do 4 klasy i pare nowych rzeczy do przedszkola. jestem padnieta. jestem jakas nabuzowana bo denerwuje mnie ciagle: mamo a mogę, mamo a to mamo a tamto....! jak się ciesze ze od poniedziałku jedno w szkole a drugie w przedszkolu- przeraza mnie moje nastawienie bo jestem z tych matek Polek które swoje Dzieci jak kwoki trzymają przy sobie ale teraz oj na sama myśl robi mi się lepiej. zwłaszcza ze cale wakacje moje Pociechy były ze mna non stop, a wczoraj Starsza ze za mało jesteśmy razem! Julek Oni nawet do sklepu ze mna chodz po chleb, robie biad nie odstepuja a ja słysze ze za mało jesteśmy razem!
Hehe to od poniedziałku odpoczniesz [emoji5] ja się tego obawiam bo czyjaś obecność non stop mnie przytłacza. Maluszek to co innego ale kilkuletnie dziecko...az się boję jak to będzie. Hehe ciesz się chwila moment minie i juz nie beda mieli dla Ciebie czasu [emoji6] dzieci szybko rosną.... A mnie moja tesciowa swoim spóźnialstwem tak denerwuje...miała być o 14. Jest 14.30 a Jej nadal nie ma a na 16 umówiłam się z przyjaciółka [emoji53]oj nie mam dziś nastroju, byliśmy na zakupach aby skompletować wyprawke do 4 klasy i pare nowych rzeczy do przedszkola. jestem padnieta. jestem jakas nabuzowana bo denerwuje mnie ciagle: mamo a mogę, mamo a to mamo a tamto....! jak się ciesze ze od poniedziałku jedno w szkole a drugie w przedszkolu- przeraza mnie moje nastawienie bo jestem z tych matek Polek które swoje Dzieci jak kwoki trzymają przy sobie ale teraz oj na sama myśl robi mi się lepiej. zwłaszcza ze cale wakacje moje Pociechy były ze mna non stop, a wczoraj Starsza ze za mało jesteśmy razem! Julek Oni nawet do sklepu ze mna chodz po chleb, robie biad nie odstepuja a ja słysze ze za mało jesteśmy razem!
@Veronique rozbawilas mnie z tą koszula[emoji23] ja w ciąży pokochałam koszule nocne. Nic mnie nie dusi w brzuch a nienawidzę tego
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu