reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Pracuję i planuje pracaowac do konca października. Nie ma przeciwskazan, szyja dluga, brzuch miekki, samopoczucie dobre, energi duzo. Przez pierwszu trymestr meczylam sie z nudnosciami, zgaga ale teraz czuje ten miesiac miodowy ciazy :)w tamtej ciazy od razu poszlam na zwolnienie, mialm wczesniej ciaze tzw. Puste jajo i postanowilam na siebie chuchac i dmuchac ale nic mi to nie dalo Lezalam, odpoczywalam ale bylam caly czas zestresowana czy wszystko jest ok Ogolnie to pamietam z tamtej ciazy wlasnie ten strach:( i to wspomnienie tez powodowalo ze nie moglam sie na drugie dziecko zdecydowac. Bo sie balam ze bedzie tak samo. Wiec jak sie okazalo ze zaszlam w ciaze to sobie powiedzialam, ze teraz bedzie inaczej, ze wiecej luzu, ze lubie chodzic do pracy wiec jak moge to chode....ale sie rozpisalam...hehhe...

Hej dziewczyny moja mama zrobiła dziś pierwszy zakup dla wnusi. Była przypadkiem w Pepco wiem że niektórzy nie za bardzo co do jakości ale jak dla mnie mogą być chociaż by na parę razy do założenia bo z promocji z koszyka. Na metce. Cena po przecenie 6.90 a przy kasie okazało się że są po 3.50 :szok: mama w szoku. Ja tez.

Załączniki

• IMG_20170902_141304-600x1066.jpg
    IMG_20170902_141304-600x1066.jpg
    167,1 KB · Wyświetleń: 86
oj nie mam dziś nastroju, byliśmy na zakupach aby skompletować wyprawke do 4 klasy i pare nowych rzeczy do przedszkola. jestem padnieta. jestem jakas nabuzowana bo denerwuje mnie ciagle: mamo a mogę, mamo a to mamo a tamto....! jak się ciesze ze od poniedziałku jedno w szkole a drugie w przedszkolu- przeraza mnie moje nastawienie bo jestem z tych matek Polek które swoje Dzieci jak kwoki trzymają przy sobie ale teraz oj na sama myśl robi mi się lepiej. zwłaszcza ze cale wakacje moje Pociechy były ze mna non stop, a wczoraj Starsza ze za mało jesteśmy razem! Julek Oni nawet do sklepu ze mna chodz po chleb, robie biad nie odstepuja a ja słysze ze za mało jesteśmy razem!

oj nie mam dziś nastroju, byliśmy na zakupach aby skompletować wyprawke do 4 klasy i pare nowych rzeczy do przedszkola. jestem padnieta. jestem jakas nabuzowana bo denerwuje mnie ciagle: mamo a mogę, mamo a to mamo a tamto....! jak się ciesze ze od poniedziałku jedno w szkole a drugie w przedszkolu- przeraza mnie moje nastawienie bo jestem z tych matek Polek które swoje Dzieci jak kwoki trzymają przy sobie ale teraz oj na sama myśl robi mi się lepiej. zwłaszcza ze cale wakacje moje Pociechy były ze mna non stop, a wczoraj Starsza ze za mało jesteśmy razem! Julek Oni nawet do sklepu ze mna chodz po chleb, robie biad nie odstepuja a ja słysze ze za mało jesteśmy razem!
Czasami tak jest niestety.Mnie też nerwy czasem dopadaja nagle i niewiadomo skąd. Szybko mina.Moje córki też pojechały na 5 dni do Warszawy mówiłam sobie alllle odpocznę,wyśpię się. Nic z tego.Wstawalam jak zawsze wcześnie i zawsze coś do roboty w domu było więc nic z odpoczynku nie było a i myśli krążyły wokół dzieci.Minie:)

Hehe to od poniedziałku odpoczniesz [emoji5] ja się tego obawiam bo czyjaś obecność non stop mnie przytłacza. Maluszek to co innego ale kilkuletnie dziecko...az się boję jak to będzie. Hehe ciesz się chwila moment minie i juz nie beda mieli dla Ciebie czasu [emoji6] dzieci szybko rosną.... A mnie moja tesciowa swoim spóźnialstwem tak denerwuje...miała być o 14. Jest 14.30 a Jej nadal nie ma a na 16 umówiłam się z przyjaciółka [emoji53]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dzieki za przywitanie,
@malinka1000 ja tez sie cieszę, że Młody wraca od poniedziałku do przedszkola...na wakacje można oszalec z tym mamo to, mamo tamto, a my mamy jeszcze faze ze wszystko jest głupie. W przedszkolu anioł!

@Malwina_100 Ja nie narzekam na ubrania z pepco, tez od czasu do czasu kupuję....wyprawkowe jednak najlepsze z osiedlowego second handu....i jeszcze z uwagi na babyboom w ostatnim czasie w moim otoczeniu, duzo dostane po kolezankach :-)

reklama
Do góry