malinka1000
Fanka BB :)
tez boje się o szyjke a wizyte mam dopiero za tydzień. na razie nic poza kluciami się nie dzieje wiec grzecznie czekam ale jak cos tez jade na pogotowie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Och dziewczyny, 3 dni mnie nie było na forum, miałam zatrzęsienie w pracy, postaram się dzisiaj doczytać, ci tam u Was. Pozdrawiam ciepło
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny a swędzi Was skóra? Mnie od jakiegos czasu tak. Ginekolog nastraszyla cholestazą ale wyniki alat/aspat/bilirubina/fosfataza zasadowa w normie. Nie wiem czy to ja juz wariuje czy co.
Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@malinka1000 zapomniałam na śmierć ale dzis zapytam, wybacz.
Wróciłam z Jyska z puchatymi kocykami, futrzanymi poduchami i flanelowa posciela. Winter is coming
Hejka ja lubię czytać, raz przeczytałam chyba ponad 200 postów
Mnie nic nie swędzi, miałam epizod taki ze cycuchy miałam gorące, ale przeszło.
Flanelka jest milusia. Mam jedną piżame flanelowa na zimę i czasami musiałam się odkrywać, bo było mi tak ciepło.
W ogóle będę debiutowac w koszulach nocnych po porodzie, nigdy nie lubiłam. Kiedyś próbowałam spać w jednej, ale rano obudziłam się w niej owinietej wokół szyi
To jak i ja - w domu śpię nago, na wyjazdach w tshircie i spodniach pidżamowych. Koszule nocne są mi obce
Dziewczyny myślicie że nospa to będzie dobry pomysł na ból brzucha przy jelotowce?
Po smecte to ja nie pojde a mój też jeszcze nie ma siły... Narazie na szczęście wymiotów jeszcze nie ma tylko.strasznie.mnie muli i żołądek takie skurcze łapie.
Nago to nieeee, jam wstydliwa
Tak, możesz wziąć jeśli nie masz wymiotów.
W ogóle zapewne wiecie, ale jest wersja niegorzkiej nospy, nospa comfort, też ma 40mg drotawerinum.