reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
tez boje się o szyjke a wizyte mam dopiero za tydzień. na razie nic poza kluciami się nie dzieje wiec grzecznie czekam ale jak cos tez jade na pogotowie.

reklama
Kurde no i jelotowka zaczyna brać też mnie... Mam nadzieję że najmłodsza nie zlapie. Bylam w aptece moglam kupić smecte i zapomniałam.

Och dziewczyny, 3 dni mnie nie było na forum, miałam zatrzęsienie w pracy, postaram się dzisiaj doczytać, ci tam u Was. Pozdrawiam ciepło

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka:) ja lubię czytać, raz przeczytałam chyba ponad 200 postów :)

Dziewczyny a swędzi Was skóra? Mnie od jakiegos czasu tak. Ginekolog nastraszyla cholestazą ale wyniki alat/aspat/bilirubina/fosfataza zasadowa w normie. Nie wiem czy to ja juz wariuje czy co.

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie nic nie swędzi, miałam epizod taki ze cycuchy miałam gorące, ale przeszło.

@malinka1000 zapomniałam na śmierć ale dzis zapytam, wybacz.

Wróciłam z Jyska z puchatymi kocykami, futrzanymi poduchami i flanelowa posciela. Winter is coming :D

Flanelka jest milusia. Mam jedną piżame flanelowa na zimę i czasami musiałam się odkrywać, bo było mi tak ciepło.

W ogóle będę debiutowac w koszulach nocnych po porodzie, nigdy nie lubiłam. Kiedyś próbowałam spać w jednej, ale rano obudziłam się w niej owinietej wokół szyi :)

Hejka:) ja lubię czytać, raz przeczytałam chyba ponad 200 postów :)

Mnie nic nie swędzi, miałam epizod taki ze cycuchy miałam gorące, ale przeszło.

Flanelka jest milusia. Mam jedną piżame flanelowa na zimę i czasami musiałam się odkrywać, bo było mi tak ciepło.

W ogóle będę debiutowac w koszulach nocnych po porodzie, nigdy nie lubiłam. Kiedyś próbowałam spać w jednej, ale rano obudziłam się w niej owinietej wokół szyi :)

To jak i ja - w domu śpię nago, na wyjazdach w tshircie i spodniach pidżamowych. Koszule nocne są mi obce

To jak i ja - w domu śpię nago, na wyjazdach w tshircie i spodniach pidżamowych. Koszule nocne są mi obce

Nago to nieeee, jam wstydliwa :)

Dziewczyny myślicie że nospa to będzie dobry pomysł na ból brzucha przy jelotowce?

Tak, możesz wziąć jeśli nie masz wymiotów.
W ogóle zapewne wiecie, ale jest wersja niegorzkiej nospy, nospa comfort, też ma 40mg drotawerinum.

reklama
@Mooms jak masz jakiś nowy termin to podaj plis @marta64 współczuję a może najpierw smecte nospe później bym wzięła

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Po smecte to ja nie pojde a mój też jeszcze nie ma siły... Narazie na szczęście wymiotów jeszcze nie ma tylko.strasznie.mnie muli i żołądek takie skurcze łapie.
Normalnie wzięłabym ta nospe ale ostatnio mnie straszylyscie [emoji14]
Nago to nieeee, jam wstydliwa :)

Tak, możesz wziąć jeśli nie masz wymiotów.
W ogóle zapewne wiecie, ale jest wersja niegorzkiej nospy, nospa comfort, też ma 40mg drotawerinum.

Do góry