Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej hej[emoji6] skąd jesteś? Ile masz lat? Kiedy masz jakąś wizytę to wpisuję Cię od razu do kalendarza[emoji12] [emoji57] imię wybrane?Cześć Dziewczyny, Podczytuje od dawna, teraz się ujawnie Mam termin na 12.01. To potwierdzona dziewczynka. Mam juz synka, ktory 19.01 skończy 7 lat. Taka uroda, ze rodze Koziorozce Przerwa dluga...ciaza z zaskoczenia, ale bardzo sie ciesze i śledźe wszelkie nowinki
Cześć, ja też rodzę co siedem latCześć Dziewczyny, Podczytuje od dawna, teraz się ujawnie Mam termin na 12.01. To potwierdzona dziewczynka. Mam juz synka, ktory 19.01 skończy 7 lat. Taka uroda, ze rodze Koziorozce Przerwa dluga...ciaza z zaskoczenia, ale bardzo sie ciesze i śledźe wszelkie nowinki
A pracujesz czy jesteś w domu?jestem z Zielonej Góry, w listopadzie stuknie mi wiek Chrystusowy następna wizyta 2 października. Imię wciąż pozostaje niewiadomą, z synkiem nie mialam problemow, od testu byl Wojtusiem A teraz...no coz myslimy intensywnie. Pierwsza ciaze mialam zagrozona, dluuugo na patologii, od 27 tc do 36 i wtedy cc. Maly byl maly 2220 gr, ale po tygodniu w inkubatorze dostalam to wiecznie placzace szczescie teraz juz wielkie chlopisko, starszy brat [emoji14] w styczniu br mialam zabieg calkowiego wyciecia tarczycy i mialo mi byc trudno zajsc w ciaze ale naturasama zadecydowala. W ciazy biore euryrox 175 i mam wrecz nadczynnosc ale to niby dobrze Tak twierdzi endo Tyle o mnie
Witaj !Cześć Dziewczyny, Podczytuje od dawna, teraz się ujawnie Mam termin na 12.01. To potwierdzona dziewczynka. Mam juz synka, ktory 19.01 skończy 7 lat. Taka uroda, ze rodze Koziorozce Przerwa dluga...ciaza z zaskoczenia, ale bardzo sie ciesze i śledźe wszelkie nowinki
ja w poprzedniej ciąży miałam zatrucie ( zatrułam się salatka ze sklepu) , myslalam ze to skurcze tak mi jelita doskwierały siegnelam wtedy po nospe troche się uspokoio i mogłam zasnąć nad ranem wizyta w kibelku.Dziewczyny myślicie że nospa to będzie dobry pomysł na ból brzucha przy jelotowce?
@Veronique rozbawilas mnie z tą koszula[emoji23] ja w ciąży pokochałam koszule nocne. Nic mnie nie dusi w brzuch a nienawidzę tego
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
jestem z Zielonej Góry, w listopadzie stuknie mi wiek Chrystusowy następna wizyta 2 października. Imię wciąż pozostaje niewiadomą, z synkiem nie mialam problemow, od testu byl Wojtusiem A teraz...no coz myslimy intensywnie. Pierwsza ciaze mialam zagrozona, dluuugo na patologii, od 27 tc do 36 i wtedy cc. Maly byl maly 2220 gr, ale po tygodniu w inkubatorze dostalam to wiecznie placzace szczescie teraz juz wielkie chlopisko, starszy brat w styczniu br mialam zabieg calkowiego wyciecia tarczycy i mialo mi byc trudno zajsc w ciaze ale naturasama zadecydowala. W ciazy biore euryrox 175 i mam wrecz nadczynnosc ale to niby dobrze Tak twierdzi endo Tyle o mnie