reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Mi już chyba hormony na głowę walą. Dostałam ataku historycznego śmiechu poryczalam sie cały brzuch mi latal i bolal a nie mogłam się uspokoic... będę się rozglądać za szkoła rodzenia ale nie wiem co z tego wyniknie....

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
@angelka90 wlasnie ciekawi mnie to. Boje sie ze za cieply ten spiwor chyba ze do niego tylko bodziaki i spodnie..... ale potem po jezdzie samochodem spacer np. Na woda przy -5 i wtedy dame bodziaki pod spod to za malo ... cholera czarna magia!

@angelka90 wlasnie ciekawi mnie to. Boje sie ze za cieply ten spiwor chyba ze do niego tylko bodziaki i spodnie..... ale potem po jezdzie samochodem spacer np. Na woda przy -5 i wtedy dame bodziaki pod spod to za malo ... cholera czarna magia!
Dla mnie tez :D Ja dzis sie przygladalam co sie zaklada do takich spiochow pod spod :D Masakra. I nie wiem w sumie po co to rozroznienie na body pajace, spiochy i inne takie.

Ja przy letnich corkach nie mialam problemu z ubieraniem. To hylo body plus pielucha ew. Skarpetki [emoji23]
Jak chlodniej dokladalam bluze i spodenki albo pajaca i kocyk. A zima??? Masakra!! Boje sie ze zanim do wprawy dojde co w zima ubierac to przyjdzie lato [emoji23]

Ja przy letnich corkach nie mialam problemu z ubieraniem. To hylo body plus pielucha ew. Skarpetki [emoji23]
Jak chlodniej dokladalam bluze i spodenki albo pajaca i kocyk. A zima??? Masakra!! Boje sie ze zanim do wprawy dojde co w zima ubierac to przyjdzie lato [emoji23]

Mam dokładnie taki sam dylemat[emoji6]

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

mamaginekolog dodała wpis o stracie swojej ciąży i zaczęłam czytać komentarze i juz łzy w oczach....znowu naszedl mnie lęk[emoji45] a jeszcze wpis kobiety która w 33tc straciła córkę Zosię aż mnie ciarki przeszły....

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Jak ubierać to dla mnie czarna magia. Wielki plus mieszkania w Irlandii to brak mrozu zimą.

Jak dam radę to będę pracować do 2 tygodni przed terminem porodu, w sumie macierzyński to 6 miesięcy, jak mi się termin przesunie - to tylko 5 z dzieckiem mi zostanie, trochę mało, więc pewnie wezmę zaraz po macierzyńskim 2-3 tyg urlopu.

Do góry