@Jolen26 ja poczulam ok 16 tygodnia,nalierw nieregularnie.
Okolo 17tyg zaczely sie codziennie.
Pierwsze dzidzi i lozysko na przedniej scianie wiec szybko[emoji4]nie ,czuje pikniecia tam gdzie mnie kopnie.
Sprobuj sie polozyc i poloz delikatnie reke na brzusio ,tam gdzie robia Ci usg i moze wyczujesz takie przesuwanie pod skora[emoji4]a potem juz albo motylki sie zaczna,niektorzy mowia babelki.
U mnie zaczelo sie z grubej rury,porownalabym to do pekajacych baniek ale to kopniecia i nieraz az podskocze [emoji23]
Moj M juz bez problemu wyczuwa reka na brzuszku jak niunia kopie[emoji5]ale u kazdej z nas moze byc inaczej
@kingaa25 ja mam ok 3 kg na plusie[emoji4]
@mamaincigito fajnie ,ze zajrzalas[emoji5]
Gratuluje loza,tez takie planuje w nowym domu,teraz mam 160x200 i wystarcza ale przy dzieciakach przyda sie wieksze .
No i wszystkim polecam koldre 200x220 jeden z cudowniejszych zakupow[emoji5]
@szarotka27 tez pytalam gina o basen,pozwolil ale powiedzial ,ze musze sie liczyc z ew infekcja:/ no i w sumie jeszcze nie poszlam[emoji23]ale tez nie mam z kim a samej mi dziwnie
@kass.es wczoraj ogladalam ten spiworek i mega mi sie spodobal,teraz maja 10% rabatu[emoji4]
@angleka90 tez bym chciala taka hurtownie na slasku:/
Bylam w kilku sklepach ale lipa:/
Laktator podobno canpol super,kolezanka ma[emoji4]
Ogladalam wczoraj w sklepie pieluszki bambusowe,w dotyku mega...ale cena 30 zl,na allegro ponad 20 i z tego co wycztalam trwalosc to 50 pran:/
I patrze teraz na muslinowe[emoji4]tez podobno super a na allegro 3 szt niecale 25 zl[emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom