reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja mam październikowa córcię wiec zima mi nie straszna ;) wole kombinezon i przykryć kocykiem niż taki obszerny śpiworek.

W takim kombinezon ubierałam body na długi, spodenki skarpetki bach w kombinezon do gondoli przykrywała kocykiem takim z minky ocieplanym i morozy nie były nam straszne ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

ja planuje pracowac do konca pazdziernika. Natomiast bylam pewna ze pojde na pol roku macierzynskiego plus miesiac urlop ale ostatnio tak myslalam i chyba skorzystam z rocznego macierzynskiego. Temat do zastanowienia sie

@AnnieQ. Wow! Ja mam kilka ubranek i.... To tyle :D w koszyku allegro wrzuconych kilka higienicznych produktów około porodowych i zamowiony materiał na pościel, która ambitnie sama planuje uszyć :) chyba musze się za to zabrać

Rozmiar ubranek 56-62 te pierwsze to kilka kompletow reszta raczej na 62 jeśli okaże się malutka to będę dokupywać po narodzinach. Z mlodym mialam mnóstwo ubranek na 56, ktorych nawet nie zdążył ubrać.

@Parkolka gdzie są organizowane takie targi??

Dziewczyny, wiecie czy jest na Śląsku jakaś mega hurtownia, gdzie naprawdę można pooglądać i porównać wózki nie biegając od sklepu do sklepu gdzie jest 10wozkow na krzyż? ?
O hurtowni nic nie wiem, ale jeszcze oprócz wspomnianego Boćka w Zabrzu znalazłam jeszcze duży sklep w Będzinie na ul. Kołłątaja. Jeszcze tam nie byłam, ale jak przyjdzie czas to zamierzam właśnie tam się wybrać.
mamaginekolog dodała wpis o stracie swojej ciąży i zaczęłam czytać komentarze i juz łzy w oczach....znowu naszedl mnie lęk[emoji45] a jeszcze wpis kobiety która w 33tc straciła córkę Zosię aż mnie ciarki przeszły....

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Czytałam. I też przeczytałam komentarze... Naszła mnie po tym taka myśl, że trzeba codziennie i do samego końca modlić się o zdrowie naszych dzieci i szczęśliwe rozwiązanie [emoji20]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1504120547-aaaaaa.png

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
@Kejka w Niemczech 6 tyg przed i 8 tyg po macierzynski tylko. 100% platny. Po maciezynskim do roku czasu dziecks mozna wziac wychowawczy - 67% platny. A jak ktos nie pracowal to tak czy siak 300€ dostaje. Nie jest zle. Po roczku juz bedzie nas zlobek pewnie czekal

Do góry