reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
pisalyscie cos o tekstach ze mowia wam ze wam wszystko się udaje. skad ja to znam. gdy kupowaliśmy dom ( fakt na kredyt ale coz bez niczyjej pomocy), to tez słyszeliśmy i to w rodzinie o jak im dobrze , skad pieniądze. Ludzie z ciężkiej pracy i z banku który splacac musimy przez polowe zycia. gdy urodził się nam Synek a w domu była już Corcia to tez było gadanie ale im dobrze oni tak zawsze. Kurde to dopiero wkurzalo zwłaszcza ze pare miesięcy wcześniej stracilam w 6 tyg cizy jedno Malenstwo! ale o tym nikt nie pamietal, nikt nie przyszedł porozmawiać, wesprzeć!

Co do 500+ już o tym pisałam o mojej wspanialej koleżance z pracy i paru tekstach na ulicy. teraz zresztą tez widze te spojrzenia jak ide z 10letnia już duza Corka i 5 letnim Synem no i z brzuszkiem. te miny wszystko mowia same za siebie i patrzenie na brzuszek jak to bylaby czyjas sprawa. My z Mezem bardzo chcieliśmy mieć duza rodzine- ja o tym marzyłam i marze. a 500+ pomaga ale nie wychowa i nie wyzywi mi DZIECI GDYBYSMY NIE PRACOWALI I STARALI SIE ZAPEWNIC IM WSZYSTKIEGO NA CO ZASLUGUJA.

reklama
Dzieci wróciły ze wsi i nie mam jak nadrobić! :D Jakoś tak mi z nimi ten cza płynie :D

@malinka1000 to my dzieci w podobnym wieku mamy :D Też u mnie 10 i 5 lat :)

Ja też mam skierowanie na krzywą cukrową i też tak się zbieram..pójdę w przyszłym tygodniu :D

pytanie z innej beczki czy u was tez tak trudno kupic te nowa gazete "WLADCY POLSKI".? moja Corcia bardzo by ja chciała mieć wiec szukalysmy wszędzie a nigdzie nie ma!!!musze jechcac do empiku może tam będzie.

Jak zwykle do nadrobienia 20str ;)
Fatalnie szie dziś czuje, niby ładna pogoda, a mnie mdli i słabo, w piekarni prawie zjechałam, ale oprócz syna raczej nikt nie zwrócił uwagi :/ młody stanął w kolejce a ja siedziałam na chodniku.

@paprotna dzięki za info o położnej w takiej sytuacji myslalam, że ona jest/ powinna być tylko dla mnie, a nie na dyżurze jak zwykle wykonywać obowiazki

@kingaa25 nie martw się, jesli nie chodzisz glodna i nie jest to pilnowanie wagi z leku przed przytyciem to wszystko jest w porzadku.
Lece sprzedać samochod i bede czytac dalej ;)

My nie mamy prawie nic z wyprawki także ja od września ruszam z wyprawką jak tylko ogarniemy pokój małej.

Ja już po wizycie. Pani doktor powiedziała, że Pola jest strasznie ruchliwa, a poza tym ładna okrąglutka. Na usg znowu pokazała pupcię, ale zaraz się zakryła. Pani doktor śmiała się że pokazuje i zakrywa ;-) Powiedziała też że cały czas coś kombinuje bo, a to odchyla głowę, a to jeszcze coś innego :-) Śmiała się że będzie wesoło, chyba idzie w ślady mamy hihihi :D

Wszystko super, tylko przyplątał się nam jakiś grzybek więc dostałam nystatyne. Nie wiem skąd, ale podejrzewam, że znowu mi nie podpasował płyn bo ja takie rzeczy mam przez płyn, a od 3 dni nie zakładałam wkładki i wczoraj zaczęło mi być tam nijak :/ chociaż pani doktor powiedziała, że to normalne w ciąży i mam się nie przejmować.

Ahh i rozmawiała ze mną o cesarce. Mam skonsultować się z proktologiem w sprawie tych moich problemów i zobaczymy co powie i jak będzie się sytuacja rozwijać bo i z tym się wiążą te okropne zaparcia :/ ale to też mówiła, że na spokojnie więc jestem zadowolona z przebiegu wizyty. A i mam skiero na powtórkę badań i tą krzywą też.

Kolejna wizyta kontrolna 27.09 :-) @dreamscometrue proszę o wpisanie.

@Guanta jak wrócę do domu to postaram się Wam wrzucić 2 listy które mam ja i na nich się opieram, choć część powykreślałam.

Ostatnia edycja:
My nie mamy prawie nic z wyprawki także ja od września ruszam z wyprawką jak tylko ogarniemy pokój małej.

Ja już po wizycie. Pani doktor powiedziała, że Pola jest strasznie ruchliwa, a poza tym ładna okrąglutka. Na usg znowu pokazała pupcię, ale zaraz się zakryła. Pani doktor śmiała się że pokazuje i zakrywa ;-) Powiedziała też że cały czas coś kombinuje bo, a to odchyla głowę, a to jeszcze coś innego :-) Śmiała się że będzie wesoło, chyba idzie w ślady mamy hihihi :D

Wszystko super, tylko przyplątał się nam jakiś grzybek więc dostałam nystatyne. Nie wiem skąd, ale podejrzewam, że znowu mi nie podpasował płyn bo ja takie rzeczy mam przez płyn, a od 3 dni nie zakładałam wkładki i wczoraj zaczęło mi być tam nijak :/ chociaż pani doktor powiedziała, że to normalne w ciąży i mam się nie przejmować.

Ahh i rozmawiała ze mną o cesarce. Mam skonsultować się z proktologiem w sprawie tych moich problemów i zobaczymy co powie i jak będzie się sytuacja rozwijać bo i z tym się wiążą te okropne zaparcia :/ ale to też mówiła, że na spokojnie więc jestem zadowolona z przebiegu wizyty. A i mam skiero na powtórkę badań i tą krzywą też.

@Guanta jak wrócę do domu to postaram się Wam wrzucić 2 listy które mam ja i na nich się opieram, choć część powykreślałam.
Super, będę wdzięczna :)

Hej dziewczyny !
Za Chiny nie nadrobię Was !
Mam nadzieje ze u Was wszystko dobrze ;)

My po chrzcinach w Katowicach i podróży - wróciłam wykończona cały poniedziałek odpoczywałam. A w nocy miałam jakaś biegunkę :/

A dzis moja młoda wymiotowała masakra nie mogłam na nią patrzec biedulka sie męczyła- teraz śpi mam nadzieje ze to jedzenie jej zaszkodziło a nie jakiś wirus ja dopadł ;(

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Laktator przydał mi się tylko wtedy kiedy urodziłam wcześniaczka, musiałam mierzyć ile zjada, więc ściągałam pokarm i sprawdzałam karmiąc z butelki. Niestety przez to długo nie pokarmiłam piersią...

reklama

Mala akrobatka [emoji5]. Gratuluje.
Najpiekniejszy widok jaki moze byc.
Moj synus na usg tak smiesznie lozysko cmokal [emoji23]

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry