malinka1000
Fanka BB :)
pisalyscie cos o tekstach ze mowia wam ze wam wszystko się udaje. skad ja to znam. gdy kupowaliśmy dom ( fakt na kredyt ale coz bez niczyjej pomocy), to tez słyszeliśmy i to w rodzinie o jak im dobrze , skad pieniądze. Ludzie z ciężkiej pracy i z banku który splacac musimy przez polowe zycia. gdy urodził się nam Synek a w domu była już Corcia to tez było gadanie ale im dobrze oni tak zawsze. Kurde to dopiero wkurzalo zwłaszcza ze pare miesięcy wcześniej stracilam w 6 tyg cizy jedno Malenstwo! ale o tym nikt nie pamietal, nikt nie przyszedł porozmawiać, wesprzeć!
Co do 500+ już o tym pisałam o mojej wspanialej koleżance z pracy i paru tekstach na ulicy. teraz zresztą tez widze te spojrzenia jak ide z 10letnia już duza Corka i 5 letnim Synem no i z brzuszkiem. te miny wszystko mowia same za siebie i patrzenie na brzuszek jak to bylaby czyjas sprawa. My z Mezem bardzo chcieliśmy mieć duza rodzine- ja o tym marzyłam i marze. a 500+ pomaga ale nie wychowa i nie wyzywi mi DZIECI GDYBYSMY NIE PRACOWALI I STARALI SIE ZAPEWNIC IM WSZYSTKIEGO NA CO ZASLUGUJA.
Co do 500+ już o tym pisałam o mojej wspanialej koleżance z pracy i paru tekstach na ulicy. teraz zresztą tez widze te spojrzenia jak ide z 10letnia już duza Corka i 5 letnim Synem no i z brzuszkiem. te miny wszystko mowia same za siebie i patrzenie na brzuszek jak to bylaby czyjas sprawa. My z Mezem bardzo chcieliśmy mieć duza rodzine- ja o tym marzyłam i marze. a 500+ pomaga ale nie wychowa i nie wyzywi mi DZIECI GDYBYSMY NIE PRACOWALI I STARALI SIE ZAPEWNIC IM WSZYSTKIEGO NA CO ZASLUGUJA.