reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
Ja zamówiła
okrycie_frotte.jpg
m np.taki ręcznik kąpielowy dla Kornelci :) i u tego samego sprzedawcy dwa smoczki avent i butelkę avent antykolkową. Drugi ręcznik mam po Oliwce. Kocyki i kołderki wszystko po Oliwce, tylko wyprałam i wyprasowałam :)

Załączniki

• okrycie_frotte.jpg
    okrycie_frotte.jpg
    40 KB · Wyświetleń: 343
reklama
Ja praktycznie też jestem na początku wyprawki...
A powiedzcie mi doświadczone mamusie -jakie macie laktatory? Ja swój dostałam w prezencie po pierwszym porodzie , niestety nie przydał się do niczego i czeka w szafce... mam ręczny laktator lovi. Myślicie, że będzie dobry? Czy lepiej rozejrzec się za jakimś elektrycznym? :)

Zostaw sobie ten co masz w razie gdybys potrzebowała a jak okaże się ze potrzebujesz dużo więcej niż ci się wydawało wtedy kup elektryczny.

Oczywiście już możesz sobie zaplanować jaki.

Ja polecam z całego serca medele.
Ale nie mam porównania bo to jedyny który używałam-ale pasował mi bez zarzutu a kupiłam go bo miał w czasie jak szukałam najlepsze recenzje.

[emoji1283][emoji654]️[emoji654]️[emoji654]️[emoji776]1.01.2018[emoji776][emoji1286]
[emoji593]Gabriel

Mnie przeraża, że tego wszystkiego jest tak ogromny wybór. Wolałabym żeby były trzy do wyboru z danej rzeczy, mniejszy dylemat. Jeszcze nie wiem co będzie mi dokładnie potrzebne. A mój B mi nie pomoże, bo jest przerażony jeszcze bardziej niż ja, a byłam z Nim w tylko jednym nie za dużym sklepie dziecięcym.

Boże chyba tylko ja tak mam ze mnie to wszystko przeraza :D Te wyprawki, łóżeczka, laktatory, poród!!!!!! Jezusmariajapiernicze :p

Nie tylko Ty tak masz :)))

Ja stosuje krem do depilacji i załatwia sprawę chociaż trzeba uważać żeby nie podraznil.

Ja chodzę na wosk, sama mogłabym się skrzywdzić :)))

Mnie też przeraża [emoji3] może nie aż tak bardzo... Ale tak przeglądam, przeglądam, coś tam klikam ale usuwam i to takie... klikanie [emoji23]
Będę tak klikać do porodu [emoji19]

Nawet jeszcze nie mam listy co trzeba kupić - muszę się ogarnąć [emoji23]

U mnie podobnie, bardziej patrzę na bzdety niż konkrety.

Guanta tez mnie przeraza poród[emoji16]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Mam takie chwile, że wydaje mi się to takie odległe, a za chwilę myślę sobie-matko to już połowa, teraz będzie z górki!!!!

Mnie przeraża, że tego wszystkiego jest tak ogromny wybór. Wolałabym żeby były trzy do wyboru z danej rzeczy, mniejszy dylemat. Jeszcze nie wiem co będzie mi dokładnie potrzebne. A mój B mi nie pomoże, bo jest przerażony jeszcze bardziej niż ja, a byłam z Nim w tylko jednym nie za dużym sklepie dziecięcym.

To. Prawda. Czym się różnią te wszystkie rożki od siebie? I do czego służy to i tamto? :) czy to jest bawełna organiczna? :))))))

My wczoraj z Tz wybraliśmy chyba wózek... wreszcie.. choć sama nie wiem , bo ja też jestem za tym Bebetto i ostatecznie chyba stwierdzimy co kupić jak wybierzemy się do hurtowni :)

Tz bardzo spodobał się za to Anex Sport

Ktoś kupuje ten wózek albo ma go już na stanie? [emoji3]

Wlasnie wczoraj kupilam :)

reklama
Jesteśmy już po wizycie [emoji4] z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije, macha rączkami i nóżkami no i po raz kolejny potwierdzony chłopak [emoji4] więc chyba już się to nie zmieni. No i do tej pory leżał w poprzek a teraz wzdłuż brzucha. Właśnie tak mi się dzisiaj wydawało że kształt brzucha mi się zmienił i już mi się tak nie rozlewa na boki, może to dlatego właśnie [emoji16] Jedyne co dziwne, to dr trochę się rzucał że tak wcześnie badanie, że jeszcze niepełne 20tyg. Zdziwiłam się, bo nawet o tym ostatnio pisałyśmy no i to pani w rejestracji mi taki termin wyznaczyła a nawet specjalnie patrzyła na wiek ciąży... W każdym razie badanie zrobione i wszystko wg dra jest ok [emoji4] jestem przeszczęśliwa, zakochana w tym malutkim człowieku i zaczynam kompletowac wyprawkę [emoji7]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry