AnnieQ.
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja praktycznie też jestem na początku wyprawki...
A powiedzcie mi doświadczone mamusie -jakie macie laktatory? Ja swój dostałam w prezencie po pierwszym porodzie , niestety nie przydał się do niczego i czeka w szafce... mam ręczny laktator lovi. Myślicie, że będzie dobry? Czy lepiej rozejrzec się za jakimś elektrycznym?
Boże chyba tylko ja tak mam ze mnie to wszystko przeraza Te wyprawki, łóżeczka, laktatory, poród!!!!!! Jezusmariajapiernicze
Ja stosuje krem do depilacji i załatwia sprawę chociaż trzeba uważać żeby nie podraznil.
Mnie też przeraża [emoji3] może nie aż tak bardzo... Ale tak przeglądam, przeglądam, coś tam klikam ale usuwam i to takie... klikanie [emoji23]
Będę tak klikać do porodu [emoji19]
Nawet jeszcze nie mam listy co trzeba kupić - muszę się ogarnąć [emoji23]
Guanta tez mnie przeraza poród[emoji16]
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Mnie przeraża, że tego wszystkiego jest tak ogromny wybór. Wolałabym żeby były trzy do wyboru z danej rzeczy, mniejszy dylemat. Jeszcze nie wiem co będzie mi dokładnie potrzebne. A mój B mi nie pomoże, bo jest przerażony jeszcze bardziej niż ja, a byłam z Nim w tylko jednym nie za dużym sklepie dziecięcym.
A potem i tak się okaże że jedna czwarta nie potrzebnie kupionaTo. Prawda. Czym się różnią te wszystkie rożki od siebie? I do czego służy to i tamto? czy to jest bawełna organiczna? )))))
A potem i tak się okaże że jedna czwarta nie potrzebnie kupiona
My wczoraj z Tz wybraliśmy chyba wózek... wreszcie.. choć sama nie wiem , bo ja też jestem za tym Bebetto i ostatecznie chyba stwierdzimy co kupić jak wybierzemy się do hurtowni
Tz bardzo spodobał się za to Anex Sport
Ktoś kupuje ten wózek albo ma go już na stanie? [emoji3]
Gratulacje!Jesteśmy już po wizycie [emoji4] z dzidziusiem wszystko dobrze, serduszko bije, macha rączkami i nóżkami no i po raz kolejny potwierdzony chłopak [emoji4] więc chyba już się to nie zmieni. No i do tej pory leżał w poprzek a teraz wzdłuż brzucha. Właśnie tak mi się dzisiaj wydawało że kształt brzucha mi się zmienił i już mi się tak nie rozlewa na boki, może to dlatego właśnie [emoji16] Jedyne co dziwne, to dr trochę się rzucał że tak wcześnie badanie, że jeszcze niepełne 20tyg. Zdziwiłam się, bo nawet o tym ostatnio pisałyśmy no i to pani w rejestracji mi taki termin wyznaczyła a nawet specjalnie patrzyła na wiek ciąży... W każdym razie badanie zrobione i wszystko wg dra jest ok [emoji4] jestem przeszczęśliwa, zakochana w tym malutkim człowieku i zaczynam kompletowac wyprawkę [emoji7]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom