Guanta
Fanka BB :)
No to jedyny minus
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to jedyny minus
A do czego taki śpiworek? Do wózka? [emoji3]No drogie ale jest promocja 10% [emoji38] 250 zł wychodzi za cały śpiworek. Futerko ma odpinane... chyba zamowie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A do czego taki śpiworek? Do wózka? [emoji3]
Bo ja to nie ogarniam...[emoji23]
Widziałam już wcześniej, też mi się strasznie spodobały [emoji4]Dziewczyny przepadłam.... co sądzicie? Ten szary śpiworek jest taki, że sama bym w takim mogła spać [emoji16]
Link do: Pre-order Śpiworek zimowy - Beztroska
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mozliwe. Ja czkawke czulam jako rytmiczne pukniecia, nie przepadalam za tym [emoji6] ostatnio na usg maly mial czkawke, ginek nam pokazywal, ale ja jeszczd nie czulam tego.Dziewczyny, macie czasem takie regularne ruchy ... nie wiem jak to opisać ale zastanawiam się czy bobo nie ma w tym czasie czkawki [emoji3]
Mnie czeka to w piątek jeśli moja gwiazda Skończy kaszlec, bo narazie się nie zapowiadaMozliwe. Ja czkawke czulam jako rytmiczne pukniecia, nie przepadalam za tym [emoji6] ostatnio na usg maly mial czkawke, ginek nam pokazywal, ale ja jeszczd nie czulam tego.
Zaprowadzilam dzisiaj core do przedszkola po raz pierwszy. Mimo, ze chodzila do zlobka 1,5 roku i bardzo lubila, to sie rozplakala i musialam sie ewakuowac zeby w histerie nie wpadla. Nie lubi zmian, a tu nowe Panie i dzieci. Ale bedzie dobrze, kilka dni i sie przyzwyczai.
Śliczny jest . W opisie 0-12 mcy ale zeby posłużył na drugi sezon to powinien mieć otwory na pasy do spacerówki a cos nie widzę. A nie! MaNo drogie ale jest promocja 10% [emoji38] 250 zł wychodzi za cały śpiworek. Futerko ma odpinane... chyba zamowie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom