reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Ja mam 5minut autem do jeziora. Uwielbiam wodę i nigdy się nie spodziewałam że uda mi sie mieszkać tak blisko. Tyle ze moj M nie cierpi gorąca i wyciągnąć Go to graniczy z cudem[emoji13] ale jak będzie dzidzia to nie będzie dyskusji już wie o tym [emoji16] moje dzieciństwo najmilej mi się kojarzy z przebywaniem nad wodą [emoji5][emoji5]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Super :). Baw sie dobrze!
Mnie meczy dziś podbrzusze. Przypuszczam, ze to jelita po wczorajszych krokietach :p. W ostatnich dniach byłam aktywna wiec dziś wylegiwanie sie w ogródku + zaczynam układać i wyrzucać rzeczy z szafek. Wicie gniazda mi sie włączyło ;). Najpierw jednak Inka i cukiereczek Michałek :p.

Dziewczyny, macie czasem takie regularne ruchy ... nie wiem jak to opisać ale zastanawiam się czy bobo nie ma w tym czasie czkawki [emoji3]

1504080217-aaaaaa.jpeg
o matko ja chcę ten[emoji16]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

reklama
Do góry