reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Właśnie mąż mnie ciagle pyta czy czuje i mnie tym irytuje ;p juz mu nagadałam kilka ^miłych^ słów;) wiem że sie ekscytuje ale co ja mam mu mowic jak nic jeszcze nie czuje ;)
Ponoć do 22 tygodnia ciąży powinny pojawić się ruchy , jeśli nie to do lekarza :) tak ostatnio wyczytalam.. więc masz jeszcze chwilę czasu :)

Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracać :) a ze, odpukać, ciaza rozwija sie prawidłowo i nie ma przeciwskazań no to pracuję. Praca biurowa wiec nie nadwyrezam sie za bardzo chociaż to nie zmienia faktu, ze mi niedobrze.
Oj smutne to kurczę ze w takim ważnym czasie nie każdy może sobie pozwolić odpocząć. Z drugiej strony jak się dobrze czujesz[emoji5] niektóre by w domu nie wysiedziały[emoji13]

07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu

Dziewczyny, moge Was zapytac jak u Was z waga? Moja w zasadzie od I trymestru stoi w miejscu... I gin mnie straszy, ze powinnam przybierac na wadze. Jutro mam wizyte i znowu mam stres, bo od miesiaca nic praktycznie nie przytylam. Jem duzo, co prawda nie opycham sie slodyczami. Nadmienie tez, ze waze 60 kg przy wzroscie 1.63 wiec niedozywiona nie jestem [emoji23].

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie waga od samego początku +4kg :)

Ja dzis weszlam na wage i patrze 4.3kg na plusie od poczatku ciazy;) do 16 tygodnia bylo 1.5kg do przodu. Nadrabiam;p haha
Ostatnio przesadzam z brzydkimi rzeczami ;)
Tak jak odrzuca mnie od slodkiego, tak ciagnie do słonego;p haha

Ja też grillowych rzeczy nie jem, na początku się skusiłam i potem miałam problemy dlatego jak grill to ja tylko indyk i to też w małych ilościach bo inaczej żołądek świruje.

U mnie też tak +4/5 kg od początku. Przy czym mam wrażenie, że 2 kg to chyba ważą same piersi :D Mi tak wystrzeliła waga w 17/18 tyg. Bo też było 1.5/2 kg.

Ja też grillowych rzeczy nie jem, na początku się skusiłam i potem miałam problemy dlatego jak grill to ja tylko indyk i to też w małych ilościach bo inaczej żołądek świruje.

U mnie też tak +4/5 kg od początku. Przy czym mam wrażenie, że 2 kg to chyba ważą same piersi :D
O taaak moje piersi tez;)
Okropnie mi przeszkadzaja, nie lubie duzych piersi. Moj maz uwielbia haha

reklama
Ja dzis weszlam na wage i patrze 4.3kg na plusie od poczatku ciazy;) do 16 tygodnia bylo 1.5kg do przodu. Nadrabiam;p haha
Ostatnio przesadzam z brzydkimi rzeczami ;)
Tak jak odrzuca mnie od slodkiego, tak ciagnie do słonego;p haha
U mnie wyszło 5 kg na plusie i waga mi się popsuła :D a tak poważnie to bateria padła, noszę ja w portfelu i ciągle zapominam kupić
Gdybym poszla na L4 to nie miałabym do czego wracać :) a ze, odpukać, ciaza rozwija sie prawidłowo i nie ma przeciwskazań no to pracuję. Praca biurowa wiec nie nadwyrezam sie za bardzo chociaż to nie zmienia faktu, ze mi niedobrze.

Do góry