Lovi23
Fanka BB :)
Ale co to ma do rzeczy ?Bo jest duzo krotsza niz w dzien przyjecia do szpitala.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale co to ma do rzeczy ?Bo jest duzo krotsza niz w dzien przyjecia do szpitala.....
Hej dziewczynki
Naprawde sie fajnie was czyta . Wspolczuje wam tych mdlosci I niezapowiedzianych wymiotow - patrz @KorneliaTek
Gratuluje udanych wizyt.
@Lovi23 moja mala wazyla podobnie w 19 tygodniu, po za tym teraz od polowkowych dzieci przyrastaja we wlasnym tempie.
Moj maz juz jakos sie zmienil I przezywa bardziej niz dotychczas zakupy dla dziecka. Po wizycie w sklepie przerazil sie troche ile to trzeba kupic, wydac ale tez dochodzi do niego ile odpowiedzialnosci bedzie wkrotce na nim/nas spoczywac. On nie za bardzo chce byc przy porodzie ale ja go do tego zachecam by mial wieksza swiadomosc a on slyszac o swoich kolegach przecinajacych pepowine jakby byl to chleb powszedni tez sie zaczyna przekonywac.
Mnie najbardziej irytowal czas kiedy pracowal z 'dziewczynkami' z 10 lat mlodszymi ktore chcialy go wyciagnac na piwo, impreze lub by im cos naprawil w domu.... ale na szczescie mamy to juz za soba. Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!
A mi zaczal ruszac sie zab!!! I ide do dentysty za tydzien go sprawdzic... troche mnie martwie to i potencjalny deficyt wapnia.... Moja mama stracila wszystkie gorne zeby w pierwszej ciazy Oby Moja historia byla inna.
@xssenia powodzenia! Oby wszystko bylo dobrze z Toba I dzieciatkiem!!! Musi byc!!
Milego wieczorku wszystkim
My też się czasem kłócimy ale szybko się godzimy. Też razem już 11 lat.@xssenia trzymaj sie cieplo[emoji4]
Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]
Malutka tak mnie dzis kopnela w aucie ,ze az sie wystraszylam hehe ale zadowolona jestem[emoji5]
My z M tez sie czasem klocimy,ale generalnie bardzo sie kochamy,juz 11 lat razem[emoji5]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
My też się czasem kłócimy ale szybko się godzimy. Też razem już 11 lat.
U mnie dziś na obiadek mój ulubiony ryż paraboliczny z pałeczkami z piekarnika i ogoreczek kiszony własnej produkcji. nie mam pomysłu na jutrzejszy obiad ale któraś narobiła mi ochoty na ogórkową.
To moja w 20+4, 432g... aż się boję
Hejka, jesteś pewna co do tego zęba? Może Ci się wydaje że się rusza? Niestety ciąża to fatalny czas dla przyzębia
Hej @Veronique
Tak mysle, poczatkowo mi sie ulamal a teraz co gryze to sie przesuwa... niemile uczucie. Na szczescie nie boli. Zobaczymy co powie dentysta...
Mam nadzieje ze czujesz sie lepiej!
Chyba zależy od szpitala. Ja miałam taka położna, 600 zł wtedy to kosztowało. Tylko miałam pecha i równo że mną rodziło 10 kobiet (każda w swojej sali) ktoś nie przyszedł do pracy i ta położna latala po całej porodowce. Ja bylam pod ktg więc nie mogłam skakać na piłce ani robić innych rzeczy, więc generalnie w niczym mi ona nie pomogła. Dziecko z brzucha wypchal mi lekarz. Byłam średnio zadowolona.Chodzi mi po głowie jeszcze wyszukanie odpowiedniej położnej i opłacenie jej jakby prywatnie, zeby "ze mną rodzila" choć nie wiem czy jest to możliwe. .. Ale skoro lekarza można to i położną powinno się móc zwlaszcza, że jest tam numerem 1.
Też mi się podoba Pola ale.moja siostra ma Olę więc niestety by odpadalo
U mnie dziś placki ziemniaczane z sosem [emoji14] bądź tu człowieku na diecie cukrzycowej...
Haha @michasia30 rozbawilas mnie z tym cyjankiem [emoji16] @paprotna jak idzie czytanie? Ja mam tę wersję kieszonkową 134/573str
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
Może korona się ukruszyla tylko, bądź do rej myśli. Najważniejszy korzeń )
Lepiej, dziękuję. Choć dzisiaj wybrałam się do psycholozki, miałam dwie przesiadki autobusem i tak mnie wytrzeslo, że już w autobusie ta macica zaczęła się stawiać. Położyłam ręce na brzuch i trzymalam ten brzuch jakby to cokolwiek miało pomoc ))
Jejku wspolczuje Ci atrakcji w autobusie powiem Ci ze ja tylko staram sie dupke wozic autem ale czasami jak chce sie uniknac stania w korkach czy kosmicznych oplat parkingowych to lepiej komunikacja miejska.
Niby mowia by nie dotykac brzusia jak sie prezy ale to chyba naturalny masz odruch.
Mam nadzieje ze poczulas sie lepiej po sesji I macica tez sie uspokoila.
Spij spokojnie