reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
@xssenia trzymaj sie cieplo[emoji4]

Gratuluje wszystkim udanych wizyt[emoji5]

Malutka tak mnie dzis kopnela w aucie ,ze az sie wystraszylam hehe ale zadowolona jestem[emoji5]

My z M tez sie czasem klocimy,ale generalnie bardzo sie kochamy,juz 11 lat razem[emoji5]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Hej kobietki [emoji8] My po wizycie, badania podstawowe w normie, jakieś pojedyncze bakterie w moczu i zalecenie brania uroseptu 3x2. Dodatkowo z racji częstych twardnień brzucha aspargin mam brać nie 2, a 3 razy dziennie. Szyjka się nie skraca, serduszko bije pięknie, Amelka chyba szczęśliwa bo na nic nie mogę narzekać. Kolejna wizyta 19.09 [emoji4] Cały dzień na nogach z moją mamuśką, jestem padnięta! Miłego wieczorku wszystkim [emoji8]

Hej dziewczynki :)

Naprawde sie fajnie was czyta ;). Wspolczuje wam tych mdlosci I niezapowiedzianych wymiotow - patrz @KorneliaTek ;)

Gratuluje udanych wizyt.

@Lovi23 moja mala wazyla podobnie w 19 tygodniu, po za tym teraz od polowkowych dzieci przyrastaja we wlasnym tempie.

Moj maz juz jakos sie zmienil I przezywa bardziej niz dotychczas zakupy dla dziecka. Po wizycie w sklepie przerazil sie troche ile to trzeba kupic, wydac ale tez dochodzi do niego ile odpowiedzialnosci bedzie wkrotce na nim/nas spoczywac. On nie za bardzo chce byc przy porodzie ale ja go do tego zachecam by mial wieksza swiadomosc a on slyszac o swoich kolegach przecinajacych pepowine jakby byl to chleb powszedni tez sie zaczyna przekonywac.

Mnie najbardziej irytowal czas kiedy pracowal z 'dziewczynkami' z 10 lat mlodszymi ktore chcialy go wyciagnac na piwo, impreze lub by im cos naprawil w domu.... ale na szczescie mamy to juz za soba. Co Cie nie zabije to Cie wzmocni!

A mi zaczal ruszac sie zab!!! I ide do dentysty za tydzien go sprawdzic... troche mnie martwie to i potencjalny deficyt wapnia.... Moja mama stracila wszystkie gorne zeby w pierwszej ciazy :( Oby Moja historia byla inna.

@xssenia powodzenia! Oby wszystko bylo dobrze z Toba I dzieciatkiem!!! Musi byc!!

Milego wieczorku wszystkim :)

reklama
U mnie 18+2 i zaledwie 200g.... Jak nie przymasuje to kruszynka będzie:o

Zjadłam właśnie bigos od teściowej z bułka, w ogole nie mam dzis chęci szykowania czegokolwiek, a tu słoik stał zawekowany i czekał na właśnie taki moment ;)

@piorko niby to wiem, ale od wiedzy do wdrożenia w dietę daleka droga... Nie nazwe tego nietolerancja, aczkolwiek zauważyłam, że doskwierają mi jelita po nabiale, i jak już za to łapie to musze mieć naprawdę wybitną ochotę. Kefir do jaja, jogurt grecki do mizerii to chyba na tyle
U mnie dziś było leczo , od mamusi [emoji3]

Do góry