My juz po prenatalnych!
Wszystko w jak najlepszym porządeczku! <3 Chłopak jak marzenie, takiego siurasa i jajek nie da się pomylić
Moje słodkie maleństwo!
Sam lekarz super, tak go z każdej strony pooglądał, sprawdził wszystko, nosek, wargę, kregosłup, nerki, przepływy, tłumaczył ... a takie akrobacje mały wyprawiał!
Stopę na twarzy kładł, aż mam tego zdjecie, bo lekarza to strasznie rozbawiło, kciuka w góre nam pokazał
Jest ogromny, wyszedł nam 390 gramów! O tydzień wiekszy, niż wynika z daty miesiączki, ale spodziewałam się tego, bo większy już na pierwszych prenatalnych wyszedł. Mam przestawioną datę porodu na 8.01.2017, a że teraz i tak musze miec planowaną cesarkę, to możliwe, że się jeszcze na grudzień załapiemy, bo ten tydzień- dwa tyg wcześniej musi być zrobiona. Dobrze, że mój lekarz jest tam w tym szpitalu codziennie i on chce mi zrobic to cięcie, więc się z nim co do konkretnej daty umówię.
Dzisiaj jeszcze mam wizytę u swojego lekarza, ale tylko odebrać L4 i pokazać wyniki z dzisiejszego badania.
Ja myślę, że nie ma sensu popadac w paranoję w temacie ochraniaczy, pościeli, gniazdek etc. Zdrowy rozsądek i nasza intuicja jest pod tym względem niezastąpiona. W tym względzie zgadzam się w pełni z
@michasia30 No bo logicznie rzecz biorąc- niebezpieczeństwa czają się wszędzie. Mimo to jeździmy autem, korzystamy z prądu, gazu, chodzimy w szpilkach
Więc nie ma naprawde sensu czytać tych internetowych bzdurnych artykułów. Nie dajcie sobą manipulować- rzadko zdarza się, żeby dziecko przy zdrowej psychicznie matce zrobiło sobie jakąś wielką krzywdę.
Widziałam gdzieś temat Misia Szumisia i temu podobnych- my zamiast misia i białego szumu mamy niezastąpiony post rock, szczególnie cudownie na nas wszystkich w domu wpływa muzyka grupy God Is An Astronaut. Moje dzieci do snu jej sluchają, młodszemu przy tym bajkę czytam. Zasypiają już chyba odruchowo hahaha
Ta muzyka fantastycznie koi zmysły i relaksuje
@aqatam przesliczne to łóżeczko, bardzo mi się podoba
Ma wszystko
Mam nadzieję, że z jakości też będziesz zadowolona