Super Ostróda kojarzy mi się z przystankiem na Cole w Mc Donalds w drodze do Gdańska w czasie studiówPozdrawiam z Ostródy chociaż wetem nie jestem
W sensie tak sentymentalnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super Ostróda kojarzy mi się z przystankiem na Cole w Mc Donalds w drodze do Gdańska w czasie studiówPozdrawiam z Ostródy chociaż wetem nie jestem
Teraz są takie szalone remonty, ze juz nie jest po drodze niestetySuper Ostróda kojarzy mi się z przystankiem na Cole w Mc Donalds w drodze do Gdańska w czasie studiów
W sensie tak sentymentalnie
O widzisz, znaczy się że dawno nie byłamTeraz są takie szalone remonty, ze juz nie jest po drodze niestety
OlsztynekWMW Olsztyn
Pozdrawiam sąsiadkiPozdrawiam z Ostródy chociaż wetem nie jestem
O właśnie, ja też myślę o takiej dostawce.O widzisz, znaczy się że dawno nie byłam
Jak mi się fajnie studiowało, tyle zieleni i takie spokojne, życzliwe miasto i okolice
Co do dostawki do łóżka, to ja też dumam. I w ogóle dumam o takim łóżeczku do salonu czy czymś, żeby dziecko mogło sobie spokojnie leżeć nie będąc lizane
HelołOlsztynek
Pozdrawiam sąsiadki
O właśnie, ja też myślę o takiej dostawce.
I w sumie to nie wiem co lepsze... na pewno będziemy musieli w salonie mieć drugie łóżeczko (np. Turystyczne) w dzień spędzam dużo tam czasu.. zreszra mamy dwa psy wiec... [emoji3] A zresztą nie wiem... I wtedy łóżeczko dostawka w sypialni albo zwykle łóżeczko.
Mam natlok myśli. [emoji16]
Tez mam psa i tez sie zastanawiam jak to rozwiązać. Same dylematy
Teraz są takie szalone remonty, ze juz nie jest po drodze niestety
Olsztynek
Pozdrawiam sąsiadki