reklama
@verinique musisz byc dobrej mysli,ogladaj,wybieraj [emoji5]i mysl ,ze maluszek urodzi sie caly i zdrowy[emoji4] nie moze byc inaczej
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Jakieś mam takie napady, nie potrafię się cieszyć.
kingaa25
Fanka BB :)
Bedzie dobrze. Juz dotrwalas tak daleko [emoji8]. Teraz opoczynek, pozytywne myslenie i bedzie dobrze. [emoji5]Jakieś mam takie napady, nie potrafię się cieszyć.
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Bedzie dobrze. Juz dotrwalas tak daleko [emoji8]. Teraz opoczynek, pozytywne myslenie i bedzie dobrze. [emoji5]
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wyjdę na smeciora )) ale czuję się jakoś niefajnie.
Mam to samo. Boję się coś kompletować, cały czas gdzieś w głowie siedzi. Jeszcze ta noc mi dała popalić. Strasznie boli mnie prawy bok, jakby jajnik, albo nad nimWyjdę na smeciora )) ale czuję się jakoś niefajnie.
Czy nalezy stosować kremy przeciwodparzeniom typu nivea i inne drogeryjne, czy dopiero w razie pojawienia się odparzeń zaatakować je sudocremem?
Takie proste rzeczy, a przeglądając strony z akcesoriami i kosmetykami dziecięcymi zaczynam zastanawiać się nad najprostrzymi rzeczami, np. ile pieluszek tetrowych zamówić
Ja nie używałam żadnych kremów, dopiero jak widziałam ze jest podrażnienie lekkie to maści alantan. Polecam ja na wszelkie podrażnienia i odparzenia. Od początku jak smarowałam córkę sudocremem to położna mi powiedziała ze o wiele lepsze i delikatniejsze są maści z linomagiem (np alantan) i miała rację, bo do tej pory używam tylko tej i jestem zadowolona. A przy mega mocnych odparzeniami np od biegunki to najlepiej dodać do kąpieli zamiast płynu kisielu z maki ziemniaczanej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
kingaa25
Spoko. Mysle, ze kazda z nas ma takie mysli. I to tez jest ok, tu zawsze mozeez sie pozalic. [emoji5].Wyjdę na smeciora )) ale czuję się jakoś niefajnie.
Ja tez lapie rozne doly, np kupilam kilka ubranek dla coreczki a ktos z bliskiej rodziny skomentowal, ze za wczesnie kupuje... od razu dolek. Potem pomyslalam, ze faktycznie nie na wszystko mam wplyw ale moge cieszyc sie ciaza i miec nadzieje, ze bedzie ok. [emoji5]
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Forum BabyBoom mobile app
angelka90
marta64
Tak krochmal jest najlepszy do kąpieli na odparzenia i wysypki czy podrażnieniaJa nie używałam żadnych kremów, dopiero jak widziałam ze jest podrażnienie lekkie to maści alantan. Polecam ja na wszelkie podrażnienia i odparzenia. Od początku jak smarowałam córkę sudocremem to położna mi powiedziała ze o wiele lepsze i delikatniejsze są maści z linomagiem (np alantan) i miała rację, bo do tej pory używam tylko tej i jestem zadowolona. A przy mega mocnych odparzeniami np od biegunki to najlepiej dodać do kąpieli zamiast płynu kisielu z maki ziemniaczanej.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Super[emoji6] zaglądaj częściej! Jak remont?Hej dziewczyny! U mnie wszystko gra. Dzidzia rosnie, bedzie chlopak Oprocz mdlosci i zmeczenia w I trymestrze nie mam zadnych dolegliwosci, nie przytylam nawet jeszcze ;-) Teraz tylko pozostaje wybrac jakies fajne imie, a czuje, ze nie bedzie to latwe.
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu