angelka90
Fanka BB :)
@KorneliaTek haha też dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O wlasnie dobre pytanie... też chętnie się dowiem [emoji3]Czy nalezy stosować kremy przeciwodparzeniom typu nivea i inne drogeryjne, czy dopiero w razie pojawienia się odparzeń zaatakować je sudocremem?
Takie proste rzeczy, a przeglądając strony z akcesoriami i kosmetykami dziecięcymi zaczynam zastanawiać się nad najprostrzymi rzeczami, np. ile pieluszek tetrowych zamówić
Hehe [emoji3] Ja też się tak czuje [emoji3]ja z X zrobiłam się O
O wlasnie dobre pytanie... też chętnie się dowiem [emoji3]
W ogóle to macie jakąś fajną ściage co potrzeba żeby zabrać się za tą wyprawke ? Ja mam wrażenie,że w każdej piszą co innego [emoji3]
Ja używałam wieczorem po kąpieli Linomag na pupę, w sumie przy starszej i młodszejCzy nalezy stosować kremy przeciwodparzeniom typu nivea i inne drogeryjne, czy dopiero w razie pojawienia się odparzeń zaatakować je sudocremem?
Takie proste rzeczy, a przeglądając strony z akcesoriami i kosmetykami dziecięcymi zaczynam zastanawiać się nad najprostrzymi rzeczami, np. ile pieluszek tetrowych zamówić
Oglądalyscie może ta kampanie społeczna?