reklama
Małgosia87
Fanka BB :)
Mój lekarz mówił że można brać razemNie wolno brać euthyroxu i żelaza razem, żelazo trzeba min trzy godziny później. Żelazo w skrócie "blokuje" działanie euthyroxu
KorneliaTek
@Veronique Odpoczywaj i dbaj o Was teraz :*
Wczoraj po raz kolejny mała uaktywnila się między godziną 23-24 [emoji3] od 4 dni upodobala sobie ta godzinę do kopniakow [emoji3]
Będzie nocne stworzenieWczoraj po raz kolejny mała uaktywnila się między godziną 23-24 [emoji3] od 4 dni upodobala sobie ta godzinę do kopniakow [emoji3]
Lovi23
No właśnie Tz zartowal,że teraz się cieszymy... A po porodzie jak będzie miała takie aktywności w nocy to może być nie za ciekawie [emoji3]
marta64
Mi endo i gin mówili że nie można. Na Fb należę do grupy o niedoczynności i tam też mówią że nie wolnoMój lekarz mówił że można brać razem
Małgosia87
Nie wolno brać euthyroxu i żelaza razem, żelazo trzeba min trzy godziny później. Żelazo w skrócie "blokuje" działanie euthyroxu
Rzeczywiście w ulotce eutyroxu jest "inne leki zawierające żelazo" a na ulotce żelaza tego nie ma. No nic dzięki za uświadomienie mnie. A żelazo z duphastonem można? Bo czytam ulotki i nie widzę przeciwwskazań. Najwyżej będę brała o 7 żelazo i dupka a o 9-10 euturox. Śniadanie o 11. Dnia brakuje na te leki;/Mi endo i gin mówili że nie można. Na Fb należę do grupy o niedoczynności i tam też mówią że nie wolno
xssenia
Dzieczyny melduje sie po wczorajszej wizycie. Szyja krotka 2.8 ale szczelna twarda. Leze teraz mam tydzien lezec w bezruchu, lutka i magnez konskie dawki i czekamy czy sie naprawi czy szpital. W przyszlym tyg wizyta. Wszystko przez stres, brzuch mi sie bardzo napina i to wszystko sie dzieje tak szybko. A dwa ze nie lezalam ostatnio do gory brzuchem tylko jednak musialam cos w domu zrobic. Ale jakos wytrwam nawet jak bedzie trzeba lezec do konca. Maz w szpitalu, tak strasznie mi ciezko ze nie moge byc blisko niego. Ale trudno jakos to przetrwamy.
marta64
Dokładnie masz rację. Ja właśnie czasem zapominam brać witamin dla kobiet w ciąży no biorę po południu bo są z zelazem a najłatwiej byłoby wszystko rano.Rzeczywiście w ulotce eutyroxu jest "inne leki zawierające żelazo" a na ulotce żelaza tego nie ma. No nic dzięki za uświadomienie mnie. A żelazo z duphastonem można? Bo czytam ulotki i nie widzę przeciwwskazań. Najwyżej będę brała o 7 żelazo i dupka a o 9-10 euturox. Śniadanie o 11. Dnia brakuje na te leki;/
O dupku nie wiem
reklama
Małgosia87
Jak dużo bierzesz tego magnezu? Będzie wszystko dobrze, ja tez z tych leżących. Wizyta dopiero 4.09 a ja już wariuje.Dzieczyny melduje sie po wczorajszej wizycie. Szyja krotka 2.8 ale szczelna twarda. Leze teraz mam tydzien lezec w bezruchu, lutka i magnez konskie dawki i czekamy czy sie naprawi czy szpital. W przyszlym tyg wizyta. Wszystko przez stres, brzuch mi sie bardzo napina i to wszystko sie dzieje tak szybko. A dwa ze nie lezalam ostatnio do gory brzuchem tylko jednak musialam cos w domu zrobic. Ale jakos wytrwam nawet jak bedzie trzeba lezec do konca. Maz w szpitalu, tak strasznie mi ciezko ze nie moge byc blisko niego. Ale trudno jakos to przetrwamy.