KorneliaTek
Fanka BB :)
Kiedyś była rozmowa o składzie tych tabletek. Te drugie to Prenatal Duo
Mi gin dał folik mama 2/3 , patrząc na skład to folik o wiele słabszy...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś była rozmowa o składzie tych tabletek. Te drugie to Prenatal Duo
Współczuję sytuacji. I nie denerwuj się, bo to też na pewno nie wplywa jakoś fajnie na szyjke. Tak pisze z własnego doświadczenia.Dzieczyny melduje sie po wczorajszej wizycie. Szyja krotka 2.8 ale szczelna twarda. Leze teraz mam tydzien lezec w bezruchu, lutka i magnez konskie dawki i czekamy czy sie naprawi czy szpital. W przyszlym tyg wizyta. Wszystko przez stres, brzuch mi sie bardzo napina i to wszystko sie dzieje tak szybko. A dwa ze nie lezalam ostatnio do gory brzuchem tylko jednak musialam cos w domu zrobic. Ale jakos wytrwam nawet jak bedzie trzeba lezec do konca. Maz w szpitalu, tak strasznie mi ciezko ze nie moge byc blisko niego. Ale trudno jakos to przetrwamy.
To napisz mi termin porodu płeć i wizyty[emoji6] i imię jeśli macie wybrane[emoji6]A mogłabyś wpisać mnie do kalendarza? Ja nie wiem jak to zrobić.
[emoji23]@Veronique trzymam kciuki, żeby wszystko się ulozylo. Dbaj o siebie.
A moje roztargnienie sięgnęło dzisiaj zenitu...wstałam dość późno i jak zwykle chciałam wziąć euthyrox na czczo. Ale, że byłam dosyć zaspana to połknęłam... luteinę dopochwową. Nie wiem, czy śmiać się czy płakać...
[emoji8] ciężko bez Męża ale musicie wytrwać teraz leżenie najważniejsze....kiedy konkretnie wizyta?Dzieczyny melduje sie po wczorajszej wizycie. Szyja krotka 2.8 ale szczelna twarda. Leze teraz mam tydzien lezec w bezruchu, lutka i magnez konskie dawki i czekamy czy sie naprawi czy szpital. W przyszlym tyg wizyta. Wszystko przez stres, brzuch mi sie bardzo napina i to wszystko sie dzieje tak szybko. A dwa ze nie lezalam ostatnio do gory brzuchem tylko jednak musialam cos w domu zrobic. Ale jakos wytrwam nawet jak bedzie trzeba lezec do konca. Maz w szpitalu, tak strasznie mi ciezko ze nie moge byc blisko niego. Ale trudno jakos to przetrwamy.
U nas też są kopniaki w ciągu dnia [emoji6] Ale nie wiem czy one są regularne , chyba zazwyczaj po jedzeniu albo po piciu.@Lovi23 ja też na początku czułam tylko 23-24 albo po 5 jak wstawałam do toalety. Teraz tamte godziny zostały ale fika też sporo w ciągu dnia, chyba będę miała aktywne dziecko. Już się boje.