reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe mamy 2018

ile macie dzieci? (licząć z tym/tymi w brzuszku;))

• to będzie moje pierwsze dziecko

Głosów: 50 50,0%
  • to będzie moje drugie dziecko

Głosów: 34 34,0%
  • to będzie moje trzecie dziecko

Głosów: 13 13,0%
  • to będzie moje czwarte dziecko

Głosów: 3 3,0%

• Wszystkich głosujących
    100
reklama
Dziękuję, nie jestem perfekcjonistką, robię hybrydy sobie w domu.czasem mamie i szwagierkom.:-),ale dziękuję za miły komentarz.:)
Właśnie miałam pytać czy hybrydy :-) też robię sama sobie w domu, ale mogę nie są takie dopracowane jak Twoje [emoji3] jakich lakierów używasz? Próbowałas może tych z aliexpress? Bo ja zamówiłam z ciekawości, jednak 4 zł a 30 bardzo mnie zainteresowało [emoji6] ponoć na firmowej bazie i topie dobrze się trzymają, bardzo jestem ciekawa.

Tak, co prawda dodaje już twaróg i makaron nitki, ale dozywiam się nutridrinkami albo cubitanami. No i słodkie brzoskwinie dodaje, kilka plastrów. Do popijania woda. No i do zup kasza manna i siekane żółtko :)

Matko, cebula by mnie zabiła ;) ja nie mogę nawet wywaru warzywnego z porem, od razu wzdęcia i okropny dyskomfort.
Zaczęło się od dyspepsji czynnościowej a skończyliśmo na zapaleniu przełyku i żołądka. Teraz jem już więcej stałych rzeczy. Idzie ku dobremu w każdym razie :)

Omg [emoji33] mam nadzieję, że szybko wrócisz do normalnego jedzenia, na pewno Cie to wykancza.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Bidulko! A ja głupia narzekam że się obżarlam albo że za dużo przytyłam. Aż mi się głupio zrobiło:(

Właśnie miałam pytać czy hybrydy :-) też robię sama sobie w domu, ale mogę nie są takie dopracowane jak Twoje [emoji3] jakich lakierów używasz? Próbowałas może tych z aliexpress? Bo ja zamówiłam z ciekawości, jednak 4 zł a 30 bardzo mnie zainteresowało [emoji6] ponoć na firmowej bazie i topie dobrze się trzymają, bardzo jestem ciekawa.

Omg [emoji33] mam nadzieję, że szybko wrócisz do normalnego jedzenia, na pewno Cie to wykancza.

Dziękuję Dziewczyny! Naprawdę jest już zdecydowanie lepiej. Czuję jakąś moc, no i wreszcie chce mi się gdzieś wyjść do ludzi :)

Ja mam kilka lakierów z semilaca a teraz ostatnio u nas w sklepie pojawiła się jakaś nowa seria po 17 zł. Kupiłam i powiem że ładnie się trzymają tylko trzeba 3 warstwy lakieru kłaść. Te że zdj są właśnie też z tej serii i jeszcze takie . Lubię pastelowe kolory ostatnio kupowałam.

Seria nazywa się La Boom. Te też są tej serii.polecam jak za takie pieniądze. Takich po 4 zł to chyba bym nie kupiła i powiem że nawet nie widziałam takich u mnie w okolicy.

Załączniki

• IMG_20170616_212257-600x1066.jpg
    IMG_20170616_212257-600x1066.jpg
    145,3 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Malgosia ja mam ten Sam problem! Przytylam juz ponad 6kg... I bym jadla I jadla a to naprawde niebezpieczne bo mam tendencje do tycia po mamie. Jaki dziecko rodzice kupowali Biovital bo takim bylam niejadkiem a teraz to chyba trzebaby bylo chowac jedzenie przede mna tym bardziej jak sie mieszka w miedzykulturowym miescie z roznymi kuchniami swieta na wyciagniecie reki ;)
Ja zawsze byłam szczupła, wręcz chuda. Na swoim ślubie ważyłam 63kg przy wzroście 180cm. Często znajomi mówili mi ze powinnam przytyć. No i "masz babo placek". Ale mam nadzieję, że po ciąży szybko zgubię. Obiecałam sobie i dzidzi że codziennie będziemy chodzić na długie spacery:) będzie dobrze. Moją największą radością jest to ze w końcu udało mi się zajść w ciążę, a kilogramy to wątek poboczny. Mam kochającego męża, który już planuje drugie dziecko bo mówi że ciąża mi służy:) że sexy wyglądam. Więc chcę mu wierzyć:))))

Do góry