Jolen26
Fanka BB :)
Kocham śliwki!Zapraszam pod kruszonką pianka a pod pianka śliwki.
Dobra jade do sklepu po sliwki bo narobiłaś mi ochoty*,*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kocham śliwki!Zapraszam pod kruszonką pianka a pod pianka śliwki.
Też lubię, nie mogę się doczekać aż wystygnie. Ja w ogóle ciągle coś słodkiego bym jadła. Aż w piątek jak byłam na krwi na tym TSH co kazalyscie powtórzyć to jeszcze od razu glukozę powtórzyłam też.Kocham śliwki!
Dobra jade do sklepu po sliwki bo narobiłaś mi ochoty*,*
Ja też mam mało co ubranek, tyle co ostatnio sama kupiłam... [emoji3] oj tam , nazbieramy [emoji3]Wy macie takie paki, a ja 3 bodziaki rozmiar 62/68. A i tego bym nie miała gdyby nie promocja w lidlu.
Na początku ciąży mój B nawet poskarżył lekarce, że głupoty w internecie czytam. Jak teraz już czuje jak mała hula to jakaś dużo spokojnieszja jestem.
Właśnie a bielizna to co masz na myśli? Bo ja mam tylko jeden kaftanikDream, ja mam całą szafkę,ale jakby tak konkretnie to wydaje mi się że nie mam nic w rozmiarze 56 mam tylko 2x body,i dwa pajace, sporo komplecikow ale bielizny mało.
Moj tez ciągle na mnie cos skarzy[emoji52][emoji23]Wy macie takie paki, a ja 3 bodziaki rozmiar 62/68. A i tego bym nie miała gdyby nie promocja w lidlu.
Na początku ciąży mój B nawet poskarżył lekarce, że głupoty w internecie czytam. Jak teraz już czuje jak mała hula to jakaś dużo spokojnieszja jestem.
Wow tez takie chcę!!!
Faktycznie malutkie to żelazko [emoji3] i jakie fajne.